Burnum kendi elimle şekir veriyorum

KJH

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
435
88
73
İstanbul
kızlar bugün ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Ve ben şunu farkettim bnm zaten burnum köprülü kemiği olan bi burun değildi ama burnun o sırt bkısmında bi kemik gibi bi çıkıntı vardı bu ne ya diyodum ona elimle iyi ce bastırdım ve yok oldu ben burnumun tüm sırtına aynı şeyi yaptım bastırınca iniyor iyice ne oldu anlayamadım oyun hamuru gibi bu burnum ya

kızlar bugün ameliyat olalı tam 2 ay oldu. Ve ben şunu farkettim bnm zaten burnum köprülü kemiği olan bi burun değildi ama burnun o sırt bkısmında bi kemik gibi bi çıkıntı vardı bu ne ya diyodum ona elimle iyi ce bastırdım ve yok oldu ben burnumun tüm sırtına aynı şeyi yaptım bastırınca iniyor iyice ne oldu anlayamadım oyun hamuru gibi bu burnum ya

Şuan moralim o kadar bozuktuki agliodum hatta eften puften bi sebepten.
Yorumunun son cümlesi güldürdü beni:) Allah iyiliğini versin burnun nasil istiyorsan öyle olsun inşallah:):)
Odemdir o canim bastirinca giriyosa biseyi yoktur merak etme..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şuan moralim o kadar bozuktuki agliodum hatta eften puften bi sebepten.
Yorumunun son cümlesi güldürdü beni:) Allah iyiliğini versin burnun nasil istiyorsan öyle olsun inşallah:):)
Odemdir o canim bastirinca giriyosa biseyi yoktur merak etme..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden aglıyodun cnm? :/ bu arada o sırt kısmında bnm sorun yok zaten kemerli bi burnum yoktu kalkıklık için ameliyet olmuştum ama onu da yapmamış doktor hiç kalkık değil ben de bu yüzden hep ağlıyorum :((

Seriatci, her yerde yorumlarını buluyorum ve her seferinde üzülüyorum. Ne hoş bir burnun varmış senin bir yerde resmine denk geldim de, gerçekten gerek yokmuş ameliyat olmana.. Hem üzüldüm hem düşündüm.. Allah dilediğin gibi versin ama sağlık her şeyden önemli, ameliyat çilesi çekilmez dertmiş.

Back
X