Burnum kötü mü duruyor?

Burnunuz kötü durmuyor ama bariz bir kemer var. Eski halini de gördüm burnunuzun, o haline kıyasla tabiki çok daha güzel ve bu şekilde bile yüzünüze yakışmış. Benim de 2.5 ay oldu ve maalesef bariz bir kemerim hala duruyor. Doktorum şişlik onlar, inecek dedi ama bu saatten sonra artık değişeceğini sanmıyorum. İnsan bu kadar eziyetten sonra içine sinsin istiyor ama kısmet.

Ben sizle ilgili şunu merak ediyorum doktorla operasyon öncesi ne konuştunuz? Yeni bir burun mu istediniz yada sadece kemerimi alın mı dediniz? Burnunuz uzun evet şuan ki moda 3K kısa kalkık kavisli ama sizinki doğal olmuş zamansız artık değişmez yeniden bir estetik operasyon geçirmeniz gerek işin ehli bir doktora lakin bence gerek yok

O doktora cok soylenecek sey var aslinda okudukca kiziyorum bunca narkoz ilac ameliyat stresi ve kemerli uzun burun ,bakin burun mukemmel olmak zorunda degil ama bir arkadas daha dedi bu burna estetik diyemeyiz.icteki deviasyon giderilmis ;)

Ben sizle ilgili şunu merak ediyorum doktorla operasyon öncesi ne konuştunuz? Yeni bir burun mu istediniz yada sadece kemerimi alın mı dediniz? Burnunuz uzun evet şuan ki moda 3K kısa kalkık kavisli ama sizinki doğal olmuş zamansız artık değişmez yeniden bir estetik operasyon geçirmeniz gerek işin ehli bir doktora lakin bence gerek yok
Valla ben kavis vermesini istemiştim aslında hic vermemiş üstüne kemere bırakmış

kemerli burun ameliyatında o şişlik değil kemiktir ya da kıkırdaktır bence çok olan tanıdığım vardı bildiğin 2. ayında kaydırak gibi yanıma geliyorlardı bence doktorunu iyi seçmemişsin

Back
X