Burdan bakinca o kadar da kotu degil bence❤ bozmayin noralinizi
Ama kotu sonuçta bozuyorum iste sagolun ama
Fotografdakinden daha kotu ve moralim çok bozuk eski burnumu ozler oldumÖnceki halinide koysaydınız karşılaştırma yapardık şu an normal duruyor
Burnunuz cook odemli inanmayacaksiniz ama bu burun kavis alacakIstedigim burun biraz kavisli biraz kalkik bir burundu ancak suan hep buyuk hem uzun hem sekilsiz bir buruna sahip oldum ondende kalin ve ucu kocaman bir top 19.gunum çok kötü hissediyorum kendimi nefes sorunumda vardi onuda daha halen çözüldü mu ayni mi anlamadim hatta burnuma kaydirak diyen bile oldu (resimdekinden daha buyuk ve daha uzun şekilsiz bisey)
Ya keske bende begensemBen çok beğendim gayet hoş yan profil
Insallah dediginiz gibi olur ameliyat oldugumdan beri resmen hergün bunu düşünüyorumBu burna kaydırak diyenin gözlerinde sorun vardır bence. Gayet normal, yeni estetik ameliyatı olmuş, ödemli bir burun. Şöyle bir iki ay daha sabredin hoşunuza gitmeye başlayacaktır. Şu an beğenmemeniz çok normal.
Inşallah canimBurnunuz cook odemli inanmayacaksiniz ama bu burun kavis alacaktam.sirtta odemin var 7 ay 8 ay sabret uzulme
Bence o senin guzeel bakislarindan oyle gorunuyordurŞuan bile güzel
No no noo :) ilk gunden guzeldir sonra odem olur herkeste ama belirgin ama degil olur.Benim mesela orta kalinliktaydi derim ucu top oldu sirti sisti yanlar sisti yani sekli belirgin degildi ama 8 ay doldu sekil duzeldi sizinde oyle olacak onden suan hic begenmeyecek yandan da eh diyeceginiz donemdesiniz.Inşallah canimAma suan ki hali gercekten sinirimi bozuyor herkesin burnu ilk gunden beri Güzelken benim bu halde
Sağlık problemin var miydi eğer yoksa niye yaptırdın ki diye sormak istiyorumIstedigim burun biraz kavisli biraz kalkik bir burundu ancak suan hep buyuk hem uzun hem sekilsiz bir buruna sahip oldum ondende kalin ve ucu kocaman bir top 19.gunum çok kötü hissediyorum kendimi nefes sorunumda vardi onuda daha halen çözüldü mu ayni mi anlamadim hatta burnuma kaydirak diyen bile oldu (resimdekinden daha buyuk ve daha uzun şekilsiz bisey)
Yaa inşallah moral oldun valla öyle olursa sana burdan yazarım inşallah dediğin gibi oldu diye tez gecsede sonucu görsemNo no noo :) ilk gunden guzeldir sonra odem olur herkeste ama belirgin ama degil olur.Benim mesela orta kalinliktaydi derim ucu top oldu sirti sisti yanlar sisti yani sekli belirgin degildi ama 8 ay doldu sekil duzeldi sizinde oyle olacak onden suan hic begenmeyecek yandan da eh diyeceginiz donemdesiniz.
Et vardı burnumdan nefes zorluğu çekiyordum kıkırdak kemik eğriliği vardı ve burnum sola doğru tıkadıydı eğrilik vardi ama estetik hiç aklımda yoktu bianda karar verdimSağlık problemin var miydi eğer yoksa niye yaptırdın ki diye sormak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?