Burnum kotu oldu (resimli)

Sariiyani

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
25
6
16
Burnum istediğim gibi olması suan

Son düzenleme:
Burdan bakinca o kadar da kotu degil bence ❤ bozmayin noralinizi

Önceki halinide koysaydınız karşılaştırma yapardık şu an normal duruyor

Aradan vakit geçsin şişliği vs tamamen insin ama gerçekten çok çok normal duruyo

Bu burna kaydırak diyenin gözlerinde sorun vardır bence. Gayet normal, yeni estetik ameliyatı olmuş, ödemli bir burun. Şöyle bir iki ay daha sabredin hoşunuza gitmeye başlayacaktır. Şu an beğenmemeniz çok normal.

Burnunuz cook odemli inanmayacaksiniz ama bu burun kavis alacak tam.sirtta odemin var 7 ay 8 ay sabret uzulme

Insallah dediginiz gibi olur ameliyat oldugumdan beri resmen hergün bunu düşünüyorum

Inşallah canim Ama suan ki hali gercekten sinirimi bozuyor herkesin burnu ilk gunden beri Güzelken benim bu halde
No no noo :) ilk gunden guzeldir sonra odem olur herkeste ama belirgin ama degil olur.Benim mesela orta kalinliktaydi derim ucu top oldu sirti sisti yanlar sisti yani sekli belirgin degildi ama 8 ay doldu sekil duzeldi sizinde oyle olacak onden suan hic begenmeyecek yandan da eh diyeceginiz donemdesiniz.

Sağlık problemin var miydi eğer yoksa niye yaptırdın ki diye sormak istiyorum

Yaa inşallah moral oldun valla öyle olursa sana burdan yazarım inşallah dediğin gibi oldu diye tez gecsede sonucu görsem

Sağlık problemin var miydi eğer yoksa niye yaptırdın ki diye sormak istiyorum
Et vardı burnumdan nefes zorluğu çekiyordum kıkırdak kemik eğriliği vardı ve burnum sola doğru tıkadıydı eğrilik vardi ama estetik hiç aklımda yoktu bianda karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…