Burnum küçülecek mi ?

Canimbenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
12
3
1
32
Kızlar 12 martta ameliyat oldum. Burun ucum eskisinden daha büyük gibi duruyor. Sizin de öyle mi oldu ? Küçülür dimi kızlar

Şuan bende senin gibi sitelerde geziyorum korkudan kocaman oldu ya ucu eskisinden daha kötü

Kızlar 12 martta ameliyat oldum. Burun ucum eskisinden daha büyük gibi duruyor. Sizin de öyle mi oldu ? Küçülür dimi kızlar
Ödem var burun ucunda ödem geç iner 6 aya kadar burun küçülür bende oldum cuma 1 ay olacak korkuyordum siz gibi ama şuan iyi bide deri tipine bağlı deri kalınsa geç incelir ucu

Ödem var burun ucunda ödem geç iner 6 aya kadar burun küçülür bende oldum cuma 1 ay olacak korkuyordum siz gibi ama şuan iyi bide deri tipine bağlı deri kalınsa geç incelir ucu
6 ay çokmuş. Kalın veya ince olduğunu nasıl anlarım ki ?

Sakın üzülme daha çok küçülecek biraz sabretmek gerekiyor sonuçta travma yaşıyor vücut bir yaranın (burundan genel anlamda bahsedersek) toparlaması bile 6 ay sürüyor hemen kendine gelmesini bekleyemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…