Seninle aynı kararsızlıkta olup burda aynı konuyu açmıştım ve gerçekten faydalı oldu bu platformu takip etmek, vazgeçtim. İyi ki de vazgeçmişim. Burnunuz gayet güzel ve yüzünüzle uyumlu. Şu an belki ufacık kemer sizi rahatsız ediyor ama yaptırdıktan sonra sizi rahatsız edecek bir sürü problem olma ihtimali var. Ve birçoğunda düzeltilme ihtimali çok zor oluyor. Artık şu algıyı tamamen yıkmamız lazım bence, insanı çirkin ya da güzel gösteren burun değil ki, zaten güzel görünüyorsan o burun sana ekstra bir artı katabilir ama bi ihtimal bu, ama eğer zaten kendini güzel bulamıyorsan o burundan sonra bu sefer dudağın göze batmaya başlıyor onu da yaptırınca inanılmaz yapay bi görüntü ortaya çıkıyor ki bunun estetik bi güzellikle alakası kalmıyor artık, yüzüne bakan herkes burnu düzgün yapılmış mı ya da dolgu kaliteli duruyor mu diye bakıyor. Yüzünüz bi doktorun ya da dudak dolgusunun kalitesinin reklamını yapan bir simgeye dönüşüyor, kadın yüzünün güzelliğinden çıkıyor yani. Eminim bunu dedim diye eleştirenler olacaktır ama bi zaman bende estetik düşünen biri olarak söylüyorum bunları. Hadi erkekden cinsiyet değiştirip kadın olmaya çalışanlar bu estetikleri yaptırıyor fakat biz neye benzemeye çalışıp bu kadar eziyet ediyoruz kendimize, zaten çok güzeliz

sakın ama sakın girme bu işe, özellikle revizyon ihtimali için halihazırda saçacak bir paran yoksa.