- 6 Ağustos 2017
- 71
- 15
- 88
- Konu Sahibi Aburcubur1
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canım.Doktor demişti tanımayanlar estetik olduğunu anlamayacak diye ama ben bu kadar beklemiyodum ucu biraz daha kalkık olabilirdi zamanla daha da inerse diye endişeleniyorum :/Şahane olmuş bence hiiiççç estetik gibi durmuyor
Teşekkür ederim ama zamanla ucu daha da inmez umarım inme payı bıraksa iyiymiş :)Çok doğal olmuş.Dr.un 10 numaraymış.Ucu kalkık oluyo sonra zamanla deforme oluyo.Kimse estetik olduğunu anlamaz.Çok şanslısın.
Utku Nacak yaptı kendisi iyi bi doktor pek adı duyulmasa da ama ben farklı bi burun hayal etmiştim sanırım o yüzden biraz içime sinmedi şu haliKim yaptı acaba? Doktorun adı?
Teşekkür ederim :)Bence burnun çok iyi tam istedigim burun![]()
fındık gibi işteMerhaba arkadaşlar 15 gün önce estetik yaptırdım ama içime sinmedi pek burun ucumu daha kalkık istemiştim doktorda kıkırdaklarımın zayıf olduğunu söylemişti sanırım o yüzden fazla kaldıramamış daha şişliklerde var sizce zamanla daha mı iyi olur yoksa daha mı kötü olur??![]()
Ben daha fındık istediysem demekki ucu düşük geldi banafındık gibi işte
teşekkür ederim canım ama ucu daha iner mi sanırım sende estetik yaptırmıştın ? :)Çok doğal olmuş canım![]()
teşekkür ederim :)Gayet doğal olmuş
3600dü sanırımFiyat sormamışım ya ne kadara mal oldu size?