Burnum nasıl sizce?

Teşekkür ederim şişlikler indikçe ucu biraz daha inecek dedikleri için kafama çok takmıştım artık alışmaya başladım :))
Şişlikler inince burnunuzda düşme olmaz herhalde sadece burun yapısı iyice oturmuş olur sanırım. Herkesin dediğine bakmayin bakın herkes güzel yorum yapmış sevinin :))

Çok iyi görünüyor belki kaldırmaması daha iyidir zamanla daha kötü sonuçlar doğuracağına böyle olsun. Sağlık ve güzellik diliyorum.

Canım bence gayet iyi. Biraz daha kalkık olsa üst dudağın incelicekti. Bu seferde dudağım küçüldü havaya kalktı falan diye dolgu yaptırıcaktın. Kaş yapayım derken göz misali benim gibi gezerdin. Gayet güzel böyle :)

Teşekkür ederim şişlikler indikçe ucu biraz daha inecek dedikleri için kafama çok takmıştım artık alışmaya başladım :))
Maalesef ki bende o olay yaşandı ama doktorum düşme payı bırakmadığı için de olabilir.Dudak ve çene mesafenle alın mesafeni eşit yaptım dedi.İlk gördüğümde yandan çok beğenmiştim ama biraz düşünce hevesim kırıldı

Maalesef ki bende o olay yaşandı ama doktorum düşme payı bırakmadığı için de olabilir.Dudak ve çene mesafenle alın mesafeni eşit yaptım dedi.İlk gördüğümde yandan çok beğenmiştim ama biraz düşünce hevesim kırıldı
Üzülme canım inşallah güzel olur hem en kötü burun ucunu tekrar yaptırırız bende artık pek kafama takmıyorum yoksa psikolojim bozulacak :)

Üzülme canım inşallah güzel olur hem en kötü burun ucunu tekrar yaptırırız bende artık pek kafama takmıyorum yoksa psikolojim bozulacak :)
Aslında bundan daha fazla düşmezse problem etmem tam sınırda duruyor çünkü bide gülerken kötü oluyor onun dışında baktığın zaman estetiksiz doğal ve düştü düşecek bir burun gibi.İnşallah daha kötü olmaz :dua:

Aslında bundan daha fazla düşmezse problem etmem tam sınırda duruyor çünkü bide gülerken kötü oluyor onun dışında baktığın zaman estetiksiz doğal ve düştü düşecek bir burun gibi.İnşallah daha kötü olmaz :dua:
İnşallah canım iyi düşün iyi olsun :) ne kadar oldu yaptıralı :)

20180207_142959.webp kızla sizce burnum çok mu büyük estetik yaptırmalımiyim lütfen açık olun ona göre bir şeyler yapıcan

Eki Görüntüle 2107676 kızla sizce burnum çok mu büyük estetik yaptırmalımiyim lütfen açık olun ona göre bir şeyler yapıcan

Burnunun hiç büyük değil,burun delikleri hafif büyük gibi onun haricinde hiçbir sorun yok bence. Bir de çeneniz biraz geride ve küçük o yüzden burnunuz gözünüze büyük görünüyor olabilir.

Back
X