- 14 Eylül 2018
- 31
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Misalimisal
Burun amelliyatımın 16ncı günü burnumun ucundan tutup sağa doğru hafif oynattm yamuk gibi geldiği için yaptım bunu resmen burnum hareket ediyor kemik oturmamış heralde böylemi kalır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yamuk gibi geldi burnumNeden ameliyatinizin 16. Gününde henüz burnunuz oturmamış kaynamamisken ucunu oynatma gereği duydunuz? 1.5 yıl ucuna ellemedim bile
Onu doktoruna kontrole gittiğinde soyliceksin. Kontrole cagirmadimiYamuk gibi geldi burnum
merhaba 1.5 yıl çok uzun bir süreymiş benim 3.5 ay oldu burun ucum hala sert ve kalın derili olduğumdan ödemli burnumu sıkamadığım için üzülüyorum ödemden çok bunu kafaya takıyorum o yüzden merak ettim ne zaman esnekleşiyor siz şimdi rahat dokunabiliyormusunuz ?Neden ameliyatinizin 16. Gününde henüz burnunuz oturmamış kaynamamisken ucunu oynatma gereği duydunuz? 1.5 yıl ucuna ellemedim bile
Burun ucu hiç estetiksiz burun gibi yumuşak olmuyor.çok az yumuşuyor sadece.merhaba 1.5 yıl çok uzun bir süreymiş benim 3.5 ay oldu burun ucum hala sert ve kalın derili olduğumdan ödemli burnumu sıkamadığım için üzülüyorum ödemden çok bunu kafaya takıyorum o yüzden merak ettim ne zaman esnekleşiyor siz şimdi rahat dokunabiliyormusunuz ?
Hadi ya hep böyle sert mi kalacak eskisi gibi olmaması çok kötü olurBurun ucu hiç estetiksiz burun gibi yumuşak olmuyor.çok az yumuşuyor sadece.
Youtıbede izlediğim ameliyat videolarında burun ucuna kıkırdak koyuluyordu.ucu düşmemesi için sanırım.o kıkırdak Bizim uçtada var sanırım ucu düşmesin diye ondam sert.%30 oranında hafif yumuşuyor.ama hiç estetiksiz burun gibi olmuyor.Hadi ya hep böyle sert mi kalacak eskisi gibi olmaması çok kötü olur![]()
Ama bazı doktorlar da burun ucuyla oynuyor illa ki o videoları görmüşsünüzdür eskisi gibi esnek olur yazıyorlar teknikten tekniğe değişiyor belkideYoutıbede izlediğim ameliyat videolarında burun ucuna kıkırdak koyuluyordu.ucu düşmemesi için sanırım.o kıkırdak Bizim uçtada var sanırım ucu düşmesin diye ondam sert.%30 oranında hafif yumuşuyor.ama hiç estetiksiz burun gibi olmuyor.
Ama bazı doktorlar da burun ucuyla oynuyor illa ki o videoları görmüşsünüzdür eskisi gibi esnek olur yazıyorlar teknikten tekniğe değişiyor belkideYoutıbede izlediğim ameliyat videolarında burun ucuna kıkırdak koyuluyordu.ucu düşmemesi için sanırım.o kıkırdak Bizim uçtada var sanırım ucu düşmesin diye ondam sert.%30 oranında hafif yumuşuyor.ama hiç estetiksiz burun gibi olmuyor.
Bilmiyorum cnm bnm 13 ay gecti bida ameliyat oldum.o 13 ayda cok değil %30 fln yumuşamıştı.Ama bazı doktorlar da burun ucuyla oynuyor illa ki o videoları görmüşsünüzdür eskisi gibi esnek olur yazıyorlar teknikten tekniğe değişiyor belkide
Burun ucu hiç estetiksiz burun gibi yumuşak olmuyor.çok az yumuşuyor sadece.
Hadi ya hep böyle sert mi kalacak eskisi gibi olmaması çok kötü olur![]()
Eğer söylediğiniz gibiyse bende çok üzüldüm doğrusu burnumu sıkıp silemiyorum taş gibi hala kulak çubuğuyla temizliyorum kıkırdak koyulduğunu biliyordum ama öncedende burun ucumuzda kıkırdak vardı ama sıkabiliyorduk teknikten tekniğe farkeder elbette ama fark daha uzun sürede yumuşar diye düşünmüştüm ben bir ömür böylemi olacakBilmiyorum cnm bnm 13 ay gecti bida ameliyat oldum.o 13 ayda cok değil %30 fln yumuşamıştı.
altına ucuna kıkırdak koymayıncada burun ucu düşme sorunu oluyor ondan koyuluyor destek genelde.
Yan kanatlarda mı sert senin yokss.sıkarsın sümkürürsün onda sıkıntı olmaz.ben alçı cıktıgı günden itibaren sümkürerek temizledim sıktım.Eğer söylediğiniz gibiyse bende çok üzüldüm doğrusu burnumu sıkıp silemiyorum taş gibi hala kulak çubuğuyla temizliyorum kıkırdak koyulduğunu biliyordum ama öncedende burun ucumuzda kıkırdak vardı ama sıkabiliyorduk teknikten tekniğe farkeder elbette ama fark daha uzun sürede yumuşar diye düşünmüştüm ben bir ömür böylemi olacak![]()
yok canım kanatlar yumuşak ucu sert sadece bende ilk günden itibaren sümkürdüm ama sıkarak silemediğimden hala kulak çubuğuyla temizliyorum kemikler tam kaynamadığından sıkmayada korkuyorum zaten benim burun deliklerim küçültüldü dediğin gibi doktor kıkırdak koydu kesin o yüzdende bu kadar sert büyük ihtimalYan kanatlarda mı sert senin yokss.sıkarsın sümkürürsün onda sıkıntı olmaz.ben alçı cıktıgı günden itibaren sümkürerek temizledim sıktım.
Sadece ucu sert benim eti
Ordada kıkırdak konduğu için orası hep öyle kalcak bence.dha uzun yıllar sonra yumuşar mı bilmiyorum da
Evet benimde öperken esnemiyor.yumuşucagını sanmıyorum ucunun.ilk ameliyatım 13 aylık oldugunda sertti hala ucu.sonra bu yaz bida ameliyat oldum şuan 4 aylık.yine sertyok canım kanatlar yumuşak ucu sert sadece bende ilk günden itibaren sümkürdüm ama sıkarak silemediğimden hala kulak çubuğuyla temizliyorum kemikler tam kaynamadığından sıkmayada korkuyorum zaten benim burun deliklerim küçültüldü dediğin gibi doktor kıkırdak koydu kesin o yüzdende bu kadar sert büyük ihtimalyeğenlerimi öptüğümde burun ucum değince semsert hiç esnemiyor korkumdan hemen geri çekiyorum kendimi inşallah hep öyle kalmaz zamanla geçer bu durum
Evet benimde öperken esnemiyor.yumuşucagını sanmıyorum ucunun.ilk ameliyatım 13 aylık oldugunda sertti hala ucu.sonra bu yaz bida ameliyat oldum şuan 4 aylık.yine sert