Burnum resimli

bayanlola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
136
63
98
Burnumda önden pek sıkıntı yok ama yan profilden çok kötü. Burnumda sadece kavisin gitmesini istiyorum ama dudak yapım değişir diye korkuyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
dudak yapın değişmez canım aşırı kalkık yaptırmadığın sürece yada baya küçültmeleri lazım burnunu. sadece ilk ay şişlikten dudaklar bi garip görünüyor sonra geçiyor

dolgu yaptırabilirsin ama kalıcı olmuyor. ameliyat ağrısız sayılır ama biraz sıkıntılı şişlikler falan oluyor 1 hafta alçılı geziyorsun yüzün şişiyor ilk 3 gün

dolgu yaptırabilirsin ama kalıcı olmuyor. ameliyat ağrısız sayılır ama biraz sıkıntılı şişlikler falan oluyor 1 hafta alçılı geziyorsun yüzün şişiyor ilk 3 gün
Dolgu nasıl oluyor ne kadar süreli oluyor dolgu yaptırınca kocaman olmaz mı burnum zaten büyük ya

Dudağın neden değissin ki.. ama üst dudağina biraz dolgu yaptirsan fena olmaz bence.birde egimi asagi dogru dudaginin mutsuz ifade veriyodur.o egim de duzelse sahane olur

Dudağın neden değissin ki.. ama üst dudağina biraz dolgu yaptirsan fena olmaz bence.birde egimi asagi dogru dudaginin mutsuz ifade veriyodur.o egim de duzelse sahane olur
Evet mutsuz ve asık suratlı duruyorum dudağımdan dolayıda bunun düzeltilebileceğini hiç düşünmemiştim nasıl oluyor

Bende araştırdım çok zor bi sürecmiş gözüm korktu açıkçası
Evet çok zor ama sonuç güzel olunca iyiki diyorsun :)
Benim de burnum çok dusuktu,kaldırıldı ayrıca duduklarimda seninkinden ince,öyle kötü durmuyor sadece aradaki mesafe artıyor

Evet çok zor ama sonuç güzel olunca iyiki diyorsun :)
Benim de burnum çok dusuktu,kaldırıldı ayrıca duduklarimda seninkinden ince,öyle kötü durmuyor sadece aradaki mesafe artıyor
Bilmiyorum çok istiyordum ama şuan cesaret edemiyorum belki burun yerine dudaklarıma dolgu yaptırırım ya :)

Benm burnum da seninki gibiydi hatta daha dusuk du . Dudak mesafesi ne olacak arasi cok acilirmi die dusunup dururdum sonunda oldum 2. Ayim inan bi degisiklik olmuyr cok memnnm iyikide olmusum .

Back
X