Burnum şiş mi sizce?

Egzotick

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
37
7
36
29
Kızlar Yaa burnum şiş mi sizce ucu hiç hoşuma gitmiyor çok biçimsiz gibi 3 ay olucak 1 hafta sonra..:işsiz:

En son burun ucundaki odem gidiyor diyorlar. Odem gidince kuculuyormu acaba.Bariz bir kuculme beklemiyorum zaten ama yinede merak ediyorum.

Bence ortada hiç kötü bir görüntü yok :) zaten bir yıl sonra tam anlamıyla oturuyor
Önden hafif ucu düşük gibi duruyor yandan öyle bir sıkıntım yok ödemdir umarım değil mi yoksa hep mi böyle kalır ? :KK15:

En son burun ucundaki odem gidiyor diyorlar. Odem gidince kuculuyormu acaba.Bariz bir kuculme beklemiyorum zaten ama yinede merak ediyorum.
Ucundaki ödemler gitse yine güzel durur bence ya bir tık daha küçülüyormuş 3 cü ayda sonrası allah büyük:halay:

Önden hafif ucu düşük gibi duruyor yandan öyle bir sıkıntım yok ödemdir umarım değil mi yoksa hep mi böyle kalır ? :KK15:
Kesinlikle ödem :) bir yılın sonunda daha güzel duracak. Bazılarınınki sabah uyanınca ödemden dolayı komple şişiyormuş siz yine şanslısınız:21:

Kesinlikle ödem :) bir yılın sonunda daha güzel duracak. Bazılarınınki sabah uyanınca ödemden dolayı komple şişiyormuş siz yine şanslısınız:21:
İnsallah canim ucu çok moralimi bozuyor sabah kalktiğimda görmelisin patlican gibi ahah:D teşekkür ederim güzel yorumun için ☺️

Back
X