Egzotick Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 37 7 36 29 25 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #1 Kızlar Yaa burnum şiş mi sizce ucu hiç hoşuma gitmiyor çok biçimsiz gibi 3 ay olucak 1 hafta sonra..
Alabalik32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2016 6.598 4.323 173 25 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #2 Bu sorunun cevabini bende merak ediyorum. Bende 3 ayligim :))
Annamarie34 Born to die Kayıtlı Üye 26 Şubat 2018 493 850 18 25 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #3 Egzotick .!.: Kızlar Yaa burnum şiş mi sizce ucu hiç hoş durmuyor 3 ay olucak 1 hafta sonra.. ve ucu zamanla toplanır mı yoksa böylemi kalır ??? Genişletmek için tıkla... Bence ortada hiç kötü bir görüntü yok :) zaten bir yıl sonra tam anlamıyla oturuyor
Egzotick .!.: Kızlar Yaa burnum şiş mi sizce ucu hiç hoş durmuyor 3 ay olucak 1 hafta sonra.. ve ucu zamanla toplanır mı yoksa böylemi kalır ??? Genişletmek için tıkla... Bence ortada hiç kötü bir görüntü yok :) zaten bir yıl sonra tam anlamıyla oturuyor
Alabalik32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2016 6.598 4.323 173 25 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #4 En son burun ucundaki odem gidiyor diyorlar. Odem gidince kuculuyormu acaba.Bariz bir kuculme beklemiyorum zaten ama yinede merak ediyorum.
En son burun ucundaki odem gidiyor diyorlar. Odem gidince kuculuyormu acaba.Bariz bir kuculme beklemiyorum zaten ama yinede merak ediyorum.
Egzotick Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 37 7 36 29 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #5 Annamarie34 .!.: Bence ortada hiç kötü bir görüntü yok :) zaten bir yıl sonra tam anlamıyla oturuyor Genişletmek için tıkla... Önden hafif ucu düşük gibi duruyor yandan öyle bir sıkıntım yok ödemdir umarım değil mi yoksa hep mi böyle kalır ?
Annamarie34 .!.: Bence ortada hiç kötü bir görüntü yok :) zaten bir yıl sonra tam anlamıyla oturuyor Genişletmek için tıkla... Önden hafif ucu düşük gibi duruyor yandan öyle bir sıkıntım yok ödemdir umarım değil mi yoksa hep mi böyle kalır ?
Egzotick Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 37 7 36 29 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #6 Alabalik32 .!.: En son burun ucundaki odem gidiyor diyorlar. Odem gidince kuculuyormu acaba.Bariz bir kuculme beklemiyorum zaten ama yinede merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ucundaki ödemler gitse yine güzel durur bence ya bir tık daha küçülüyormuş 3 cü ayda sonrası allah büyük
Alabalik32 .!.: En son burun ucundaki odem gidiyor diyorlar. Odem gidince kuculuyormu acaba.Bariz bir kuculme beklemiyorum zaten ama yinede merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Ucundaki ödemler gitse yine güzel durur bence ya bir tık daha küçülüyormuş 3 cü ayda sonrası allah büyük
T Teblisel Guru Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2011 165 38 298 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #7 Burnun gayet hos canim. Sadece odem var 6 aya anca iniyormus. Canini skma sakin
Annamarie34 Born to die Kayıtlı Üye 26 Şubat 2018 493 850 18 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #8 Egzotick .!.: Önden hafif ucu düşük gibi duruyor yandan öyle bir sıkıntım yok ödemdir umarım değil mi yoksa hep mi böyle kalır ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ödem :) bir yılın sonunda daha güzel duracak. Bazılarınınki sabah uyanınca ödemden dolayı komple şişiyormuş siz yine şanslısınız
Egzotick .!.: Önden hafif ucu düşük gibi duruyor yandan öyle bir sıkıntım yok ödemdir umarım değil mi yoksa hep mi böyle kalır ? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle ödem :) bir yılın sonunda daha güzel duracak. Bazılarınınki sabah uyanınca ödemden dolayı komple şişiyormuş siz yine şanslısınız
Egzotick Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 37 7 36 29 26 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Egzotick #9 Annamarie34 .!.: Kesinlikle ödem :) bir yılın sonunda daha güzel duracak. Bazılarınınki sabah uyanınca ödemden dolayı komple şişiyormuş siz yine şanslısınız Genişletmek için tıkla... İnsallah canim ucu çok moralimi bozuyor sabah kalktiğimda görmelisin patlican gibi ahah teşekkür ederim güzel yorumun için
Annamarie34 .!.: Kesinlikle ödem :) bir yılın sonunda daha güzel duracak. Bazılarınınki sabah uyanınca ödemden dolayı komple şişiyormuş siz yine şanslısınız Genişletmek için tıkla... İnsallah canim ucu çok moralimi bozuyor sabah kalktiğimda görmelisin patlican gibi ahah teşekkür ederim güzel yorumun için