Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba bugun ameliyatimin 27. Gunu. Burnum inanilmaz tikali, tampon zamani gibi. Hasta da degilim. Sizde de boyle bi durum oldu mu burun eti sismesi yaziyor bazi yerlerde inanilmaz korktum. Ne zaman geciyor gecmesi icin ne yapmaliyim?
Benimde tıkalıydi ameliyt sonrası doktor sprey verdi bir ay kullandım bıraktım şuan ilk zamanlara göre daha iyi çok şükür çünkü gece uyuyamıyordum tikanikliktan o kadar rahatsız edici değil artık. Siz doktora gorundunuz mu bu durum için
Benimde tıkalıydi ameliyt sonrası doktor sprey verdi bir ay kullandım bıraktım şuan ilk zamanlara göre daha iyi çok şükür çünkü gece uyuyamıyordum tikanikliktan o kadar rahatsız edici değil artık. Siz doktora gorundunuz mu bu durum için
ya kizlar benimde ameliyat sonrasi bi burun tarafim hep tikali yaa.. ameliyat öncesi böyle degildim... sürekli uyaniyom geceleri.. gündüzleride bi tarafdan nefes var bi tarafdan yok 10 ay olcak ameliyat olali.. sislikmi acaba ?? gecermi??
ya kizlar benimde ameliyat sonrasi bi burun tarafim hep tikali yaa.. ameliyat öncesi böyle degildim... sürekli uyaniyom geceleri.. gündüzleride bi tarafdan nefes var bi tarafdan yok 10 ay olcak ameliyat olali.. sislikmi acaba ?? gecermi??
Ben de 5.ayındayım aynı problemi yaşıyorum hiç bir iyileşme olmadı, zaten sol tarafım daha dar yapılmış ameliyatta, nazal valv darlığı olmus, buruna yakın bir yerden elimle yanağımı gerdirdiğimde biraz nefes alabiliyorum