Burnum tikali

Melody123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
23
12
38
28
Merhaba bugun ameliyatimin 27. Gunu. Burnum inanilmaz tikali, tampon zamani gibi. Hasta da degilim. Sizde de boyle bi durum oldu mu burun eti sismesi yaziyor bazi yerlerde inanilmaz korktum. Ne zaman geciyor gecmesi icin ne yapmaliyim?

Benimde tıkalıydi ameliyt sonrası doktor sprey verdi bir ay kullandım bıraktım şuan ilk zamanlara göre daha iyi çok şükür çünkü gece uyuyamıyordum tikanikliktan o kadar rahatsız edici değil artık. Siz doktora gorundunuz mu bu durum için

Benimde tıkalıydi ameliyt sonrası doktor sprey verdi bir ay kullandım bıraktım şuan ilk zamanlara göre daha iyi çok şükür çünkü gece uyuyamıyordum tikanikliktan o kadar rahatsız edici değil artık. Siz doktora gorundunuz mu bu durum için
Bir kac gun sonra randevum var sorucam.. neyseki bugun dunkune gore daha iyi demekki burun etiyle alakali degil

ya kizlar benimde ameliyat sonrasi bi burun tarafim hep tikali yaa.. ameliyat öncesi böyle degildim... sürekli uyaniyom geceleri.. gündüzleride bi tarafdan nefes var bi tarafdan yok 10 ay olcak ameliyat olali.. sislikmi acaba ?? gecermi??

Herhalde burnun icinin kurulugundan alakali bir sey benim neredeyse 4 ay olucak hala da ara ara tikaniyor gecici bir seydir umarim

ya kizlar benimde ameliyat sonrasi bi burun tarafim hep tikali yaa.. ameliyat öncesi böyle degildim... sürekli uyaniyom geceleri.. gündüzleride bi tarafdan nefes var bi tarafdan yok 10 ay olcak ameliyat olali.. sislikmi acaba ?? gecermi??
Ben de 5.ayındayım aynı problemi yaşıyorum hiç bir iyileşme olmadı, zaten sol tarafım daha dar yapılmış ameliyatta, nazal valv darlığı olmus, buruna yakın bir yerden elimle yanağımı gerdirdiğimde biraz nefes alabiliyorum

Back
X