Burnum yamuk? (Fotoğraflı)

comniuler

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
35
1
286
Hatay
11 gün oldu ameliyat olalı, bugün bandajlarım vs. her şey çıktı. Son hali bu :KK43: Sizce de yamuk değil mi?

Son düzenleme:
evet canım malesef :-(
ben ameliyat olmadım düşünmüyorum da ama benimkinde de yamukluk var az ama :-s

acaba sen ne nedenden dolayı amleıyat olmustun ?

Son düzenleme:
evet canım malesef :-(
ben ameliyat olmadım düşünmüyorum da ama benimkinde de yamukluk var az ama :-s

acaba sen ne nedenden dolayı amleıyat olmustun ?

Kemik eğriliği vardı ama aynı duruyor ameliyat öncesi ile. Offf yaaa
Bi taraf şiş, diğer taraf inmiş olduğu için böyle görünüyor dedi doktorun sekreteri
Doktorum da masaj verdi ama fena kafayı taktım ya. Geçer mi ki?

Kemik eğriliği vardı ama aynı duruyor ameliyat öncesi ile. Offf yaaa
Bi taraf şiş, diğer taraf inmiş olduğu için böyle görünüyor dedi doktorun sekreteri
Doktorum da masaj verdi ama fena kafayı taktım ya. Geçer mi ki?

kime ameliyat olmuştunuz biraz zaman geçmesini bekleyin bakalım

Hatay'da ameliyat oldum. Masajları yapıp bekliycem, yapacak bir şey yok :(

Slm doktorumdan ameliyat sonrasi duydugum; ameliyat esnasinda ve sonrasinda bir sure morluk, şiş olmadigi icin doktorlar yapilan degisikligin aylar sonraki esas halini o an gorebiliyorlar. Yani bir yamuklukla olsa sis inince gececek diyerek risk almak hem etik hemde matikli degil. Bence gonlunu ferah tut denilenleri yaparsan iyi manada cok sasiracaksin.

Slm doktorumdan ameliyat sonrasi duydugum; ameliyat esnasinda ve sonrasinda bir sure morluk, şiş olmadigi icin doktorlar yapilan degisikligin aylar sonraki esas halini o an gorebiliyorlar. Yani bir yamuklukla olsa sis inince gececek diyerek risk almak hem etik hemde matikli degil. Bence gonlunu ferah tut denilenleri yaparsan iyi manada cok sasiracaksin.

Doktorum ilk gün çok güzel bir burnun oldu demişti zaten, umarım öyledir.
Çok çok teşekkür ederim, moral oldu biraz :)

Henüz şişlikler var biraz beklemelisin zaman gectikçe şekilde değişiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

11 gün oldu ameliyat olalı, bugün bandajlarım vs. her şey çıktı. Son hali bu :( Sizce de yamuk değil mi?

Eki Görüntüle 1027321

Çok geçmiş olsun :71:
Henüz çok yeni burnunuz.Ödem,şiş içinde..6 Aydan önce yoruma yapmak çok erken tabi ama insan bir anda kusursuz güzel bir sonuç bekliyor dimi :31:
Bende 27 Martta üçüncü revizyon ameliyatımı olacağım,Allah izin verirse.. Doktorumda ameliyat bittikten sonra foto çekmesini isteyeceğim,az buçuk ne hale glediğini görmüş olurum :9:
Daha önceki tecrübelerime dayanaraktan söyleyebilirimki burnunuz çok değişecek.Lütfen sabırlı olun ve moralinizi bozmayın :29: İnşallah düzelecek,normal olması gereken görüntüye gelecektir..Tekrardan geçmiş olsun :54:

Çok geçmiş olsun :71:
Henüz çok yeni burnunuz.Ödem,şiş içinde..6 Aydan önce yoruma yapmak çok erken tabi ama insan bir anda kusursuz güzel bir sonuç bekliyor dimi :31:
Bende 27 Martta üçüncü revizyon ameliyatımı olacağım,Allah izin verirse.. Doktorumda ameliyat bittikten sonra foto çekmesini isteyeceğim,az buçuk ne hale glediğini görmüş olurum :9:
Daha önceki tecrübelerime dayanaraktan söyleyebilirimki burnunuz çok değişecek.Lütfen sabırlı olun ve moralinizi bozmayın :29: İnşallah düzelecek,normal olması gereken görüntüye gelecektir..Tekrardan geçmiş olsun :54:

Çoook teşekkür ederim. Masaj yaparak geçmesini bekliyorum. Zaman ve sabır gerekiyor.
Size de şimdiden geçmiş olsun.

Doktorum ilk gün çok güzel bir burnun oldu demişti zaten, umarım öyledir.
Çok çok teşekkür ederim, moral oldu biraz :)
Sabir 5 subatta ameliyat oldum karacigerimin normal bireylerinkinden yavas calismasi nedeniyle morluklarim 1 ayda iyilesti. Tabiki bu konuda bilgilendirilmistim ama bir an his gecmeyecekmis gibi gelmisti. Tavsiyem oyle yada boyle iyilesiceksin hic degilse bu sureyi huzurlu gecir ;) icini ferahlatmak icin degil inanarak yazdim. Sende mutlusona erince bana yaz

Sabir 5 subatta ameliyat oldum karacigerimin normal bireylerinkinden yavas calismasi nedeniyle morluklarim 1 ayda iyilesti. Tabiki bu konuda bilgilendirilmistim ama bir an his gecmeyecekmis gibi gelmisti. Tavsiyem oyle yada boyle iyilesiceksin hic degilse bu sureyi huzurlu gecir ;) icini ferahlatmak icin degil inanarak yazdim. Sende mutlusona erince bana yaz

Benim de morluklarım geç iyileşiyor. Çok çok teşekkür ederim, inşallah mutlu son olur da yazarım.
Sağol desteğin için :)

Back
X