- 23 Ocak 2016
- 17
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Dilvinkavin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
44. Günüm bugünAmeliyat olalı ne kadar oldu ?
Yamuk hiasetmenin sebebi şişlik olabilir44. Günüm bugün![]()
Zaten hala cok şiş ben pek önemsemedim yanlardan bi sorun yok onden bakınca yamuk görunuyor annem ablam deyınce yeni panıklendim inşallah gecicidir cok korkuyorumYamuk hiasetmenin sebebi şişlik olabilir
Bir taraf daha şiş ise öle hissedebilirsin
Doktorun kimKızlar ameliyat oldum ama burnum yanuk sizce bu geçicimidir benım gibi sorunu olan yardımcı olabılır mi
İnşallah geçer yelaçlanman için çok erken
Zaten hala cok şiş ben pek önemsemedim yanlardan bi sorun yok onden bakınca yamuk görunuyor annem ablam deyınce yeni panıklendim inşallah gecicidir cok korkuyorum
Doktorun kim
ya inşallah gecer ameliyattn cıktgmda burun ucum az saga kayıktı o zaman doktrma sormştm gececek dedi acaba bi tarafın şişkinliği inince oylemi gırunuyorİnşallah geçer yelaçlanman için çok erken
Merak ettim ameliyat öncesi bir eğrilik var mıydı?
Şişlikten sebepdir birde parlamanında etkisi oluyor diye düşünüyorum doktorunuz kimdi?ya inşallah gecer ameliyattn cıktgmda burun ucum az saga kayıktı o zaman doktrma sormştm gececek dedi acaba bi tarafın şişkinliği inince oylemi gırunuyor![]()
benimde yamukKızlar ameliyat oldum ama burnum yanuk sizce bu geçicimidir benım gibi sorunu olan yardımcı olabılır mi