burnum :(

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
Kızlar kafaya çok taktıgım bi mevzu var.
Ben 20 yaşındayım aslında kendimle çok barışık kendini seven bi insanım ama burnumu takıntı haline getirdim. Boyum kilom kaşım gözüm dudagım herbiri öyle güzel kusursuz ki çok şükür, ama burnum ya burnum...
Benim uzun bi burnum var yüzüme göre büyük duruyo.
Şimdi estetik ol falan diyeceksiniz Allah korkusu olmasa bi dk durmam ama bu da imkansız estetik olmaz böyle yaşamak çok zor bana yardım edinn yüregimi ferahlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.

burun çok önemli tam yüzün ortasında sonuçta burnum küçük olsaydı harika güzel bi kız olucaktım ama degil iştee:2:

evet burun önemli ama bu kadar takman gerekmiyo. Söylediğine göre estetik te yaptırmicaina göre kafana takıp kendini uzmenin ne gereği var ki bişey mi değişiyo değişiyosa soyle ben de kafaya takıp düzelmeSIni bekleyelim. Sukret bence tek sorunun o olsun.

Canim Allah korkusu bir yana zaten ameliyat öyle kolay değil benim burnum kirildi ameliyat oldum hayatimda böyle bir aci görmedim ondan daha beter bise yoktur heralde ki estetik ameliyati cektigimin iki katiymis benmdr burnum biraz buyuk gbi ama hic takmiyorum şükürler olsun ya bi yerim eksik olaydi

Yuregini ferahlaticak biseyler soyleynce ne degisicek anlamadim.
Bicok konu okudum pohpohlanmak için konu acildigini yeni gordum.

canım Allah o burnu o surata koyduysa o surata o burun yakışıyodur diye düşünsemde günümüz estetik değerleri tek tipleşti ve kadınları estetik olmaya yöneltiyio bunu inkar edemeyiz.Ya kendinle barışık olup bunu düşünmiceksin yada estetik olucaksın bu 2 seçenek dışında br seçenek yok bence canım.

Ben 20 yaşındayım aslında kendimle çok barışık kendini seven bi insanım ama burnumu takıntı haline getirdim. Boyum kilom kaşım gözüm dudagım herbiri öyle güzel kusursuz ki çok şükür, ama burnum ya burnum...
Şimdi estetik ol falan diyeceksiniz Allah korkusu olmasa bi dk durmam ama bu da imkansız estetik olmaz böyle yaşamak çok zor bana yardım edinn yüregimi ferahlatıcak bişeyler söyleyin lütfen.

burun çok önemli tam yüzün ortasında sonuçta burnum küçük olsaydı harika güzel bi kız olucaktım ama degil iştee:2:

doğru makyaj teknikleri kullanarak burnunu daha küçük gösterip arka plana atabilirsin. burda bilen varmıdır bilemem ama internete araştırısan profesyonel makyaj teknikleriyle kusurunu gizleyip HARİKA GÜZEL KIZ olabilrsin!!!

valla bacım.. burun önemli. allahın verdiğini beğenmeyip diye düşünme..haşşa o kuluna en güzelini verir elbet.. lakin..
küçükken bir darbe almış olabilirsin ve burun kıkırdağın kaymış kırılmış bile olabilirki çocukken ailelerimiz anlayamıyor..
Örneğin ben !
estetik olmak zorunda kaldım.
normalde 1 saat sürecek operasyonum 2 saat sürdü..
Estetikten önce büyük ve yamuk bir burnum vardı. Şimdi ise çok doğal ve bakıldığında estetik bile olduğu anlaşılmayan okka gibi bir burnum var allha çok şükür.
Eğer takıntı haline getirdiysen 30 una gelmeden zaten olursun ben 30 dan sonra oldum ki keşke 20 de olsaydım diyorum.

eğer burnunda simetrik bir bozukluk yoksa olma tabi. Ama burada sana ancak biz estetik cerrah önerebiliriz.

valla bacım.. burun önemli. allahın verdiğini beğenmeyip diye düşünme..haşşa o kuluna en güzelini verir elbet.. lakin..
küçükken bir darbe almış olabilirsin ve burun kıkırdağın kaymış kırılmış bile olabilirki çocukken ailelerimiz anlayamıyor..
Örneğin ben !
estetik olmak zorunda kaldım.
normalde 1 saat sürecek operasyonum 2 saat sürdü..
Estetikten önce büyük ve yamuk bir burnum vardı. Şimdi ise çok doğal ve bakıldığında estetik bile olduğu anlaşılmayan okka gibi bir burnum var allha çok şükür.
Eğer takıntı haline getirdiysen 30 una gelmeden zaten olursun ben 30 dan sonra oldum ki keşke 20 de olsaydım diyorum.

eğer burnunda simetrik bir bozukluk yoksa olma tabi. Ama burada sana ancak biz estetik cerrah önerebiliriz.

Mrb
Nerde oldunuz ameliyatinizi acaba.memnun kalmissiniz merak ettim.bende olmak istiyorumda.bide fiyat yazabilirmisiniz.plissssss

Kimse dört dörtlük değil. Kimse sorsan herkes bir yerinden şikayetçidir eminim ki. Ya da en azından daha iyi olabilirdi diye düşünür. Bırak o da nazarlığın olsun. Bende ağzımı kapatınca bebek gibi kızım ama konuşup gülünce o dişlekliğim ortaya çıkıyor çirkin oluyorum. :1: Kendini böyle sevmeye alış bence.

Hayatım, ameliyat olamam diyorsan 2 seçenek var akla gelen biri profesyonel makyaj ile burunu geri plana atmak 2. yöntem ise burunun oturduğu alana yani burunun yanak ve üst dudak birleşim yerlerine dolgu yaparak burunu küçük göstermek. Gayet başarılı bir şekilde bu işi yapan bir doktor öneririm sana istersen. ekonomik etkili bir yöntemle çözersin sorununu.

bence şükür et..etrafında eli kolu bacağı olmayan insanları görmüyor musun?derdin yokken dert arama arkadaşım.Allah öyle bir dert verirki (Allah korusun) burnun aklına bile gelmez.

Hayatım, ameliyat olamam diyorsan 2 seçenek var akla gelen biri profesyonel makyaj ile burunu geri plana atmak 2. yöntem ise burunun oturduğu alana yani burunun yanak ve üst dudak birleşim yerlerine dolgu yaparak burunu küçük göstermek. Gayet başarılı bir şekilde bu işi yapan bir doktor öneririm sana istersen. ekonomik etkili bir yöntemle çözersin sorununu.

aman canım ya..o yanak şişirenler çok mu güzel sence.yapay olduğu çok belli oluyor.çok çirkin oluyorlar bence.ünlülerdede moda olmuş bir taneside gözüme güzel görünmüyor.burnunu küçültecek diye yanaklarını şişirip gözlerini yok ediyorlar.gözler kısılıyor yanaklar şişince.ama tabi herkes için geçerli değil.bazı insanların elmacık kemikleri hiç belirgin olmuyor belki o zaman güzel olurdur bilemiyorum:)

Son düzenleme:
Back
X