Burnuma estetik yaptırayım mı ? Resimli

Bence sakın yaptırma!!! Ben çok pişmanim yüzüm çok değişti. En çok psikolojim bozuldu mutluluğu gidiyor insanın kendini aynada taniyamayinca. Burda bi kaç kişiye özelden fotolarımı yolladım çok takıntı yaptın çok güzel olmuş eskisinden çok daha iyi felan dediler. Öyle olabilir başkaları için ama ben nefret ediyorum şu an ki burnumdan. Ameliyat olduktan sonra estetiğe karşı nefret oluşturdum. Gerçekten gereksiz şeyler sonradan anlıyor insan. Risk çok büyük. Şuradan azıcık buradan hafif diye bir şey yok. En küçük değişikler gözüne o kadar büyük gelecek ki. Benden tavsiye kendini sevmeyi öğren. Olduğun gibi. Sen çok güzelsin ben kemerli burunları kıskanır oldum inanır mısın. Kendinle barışık ol ❤️ hele ki böyle kararsızsan hiç yaptırma derim! Mutlu olanlar var tabi yok demiyorum. Ama ben çok fazla mutsuz olanlari tanıyorum. Beni bulmaz deme. Daha beter olamaz diye düşünme. Bu riskleri göze alabiliyorsan yaptır...
Merhaba miray ilk olarak geçmiş olsun iki ay önce hiçte kötü olmayan ufacık kusurları dert edip çok fark olmaz deyip olduğum ameliyattan çok mutsuzum tüm yasama hevesim gitti ili buçuk şudur evden dışarı çıkmıyorum psikolojk tedaviye başlayacağım. Burnumda dağlar kadar fark yok bazıları anlamıyor bile ama ben çıldıraxak durumdayım acaba eski haline getirebilir miyim diye sürekli fotoğraflara bakıyorum kafaya koydum neyse çözümü dolguysa dolgu aneliyatsa ameliyat yaptırmak istiyorum siz alışabildiniz mi şimdiden teşekkür ederim

Merhaba doğru bölümemi yazıyorum bilmiyorum ama Orhan Aydın Beye ameliyat olmuşsunuz önceden onkolojideydi şimdi mahal Ankara daymış fiyatı ne kadar lütfen yardımcı olurmusunuz? Bir de muayene ücreti var mı? Memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?

Merhaba doğru bölümemi yazıyorum bilmiyorum ama Orhan Aydın Beye ameliyat olmuşsunuz önceden onkolojideydi şimdi mahal Ankara daymış fiyatı ne kadar lütfen yardımcı olurmusunuz? Bir de muayene ücreti var mı? Memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?
Muayene ücreti 200 lira. Ameliyatı Memorial'da olursan 12000, Eryaman'daki bir özel hastanede olursan 10000 tl. Ben ameliyat olmadım, muayene oldum sadece. Bir tavsiyem yok.

Back
X