burnumda çökme oldu:(:(

nilsaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
120
3
96
Ankara
Kızlar ameliyat olalı 4 ay oldu burnumun üst tarafında bir çöküklük var. Bu gittikçe daha da fazlalaşır mı? çok belirgin değil ama yine de var. Gittikçe daha kötü olacak die çok korkuyorum. Kızlar bana yrdm edin...

canım ıstersen resımlerını goster belkı sana oyle gelıyordur...
ınsallah cıddı bır sorun yoktur burnunda
doktorunla gorus canım

eline de geliyo mu canım o çöküklük yani dokununca da hissediyo musun yoksa sadece görüntüde mi var? mutlaka bi doktorunla görüş inşallah sorunsuz altaltırsın canım ama ben burada bi yerde okumuştum , birinin burnunda da hafif bi çökme olmuş doktor orayı dolgu maddesiyle düzeltmiş inşallah send ebuna gerek kalmaz ama korkma diye söylüyorum çözümü var yani

Çok sağolun kızlar.ilgilendiğiniz için 2 gün içinde gidicem dra bakalım ne dicek. o dolgu maddesi kalıcı mı oluo peki?sonradan tekrar ihtiyaç duyuluyor mu acaba?

Bazı bünyelerde ameliyat sonrası çökmelerin görülebildiğini söylemişti doktorum bana bende öyle birşey olmadı 1 yıl geçti ameliyat üzerinden umarım seninki de önemsiz bir problemdir..

druma gittim o çökme değil iki taraf da aynı olmamış sadece dedi. uç tarafının şişiliği indiğinde o görüntü de daha az belirgin olacak dedi.

cnmmm 4 ay oldugu için büyük ihtimal o çukur kalıcıdırrr..belki ilk 1-2 ay olsaydı biyer daha şiş olur ondan çukur görünebilir derdim ama 4 aydaaaa o çukurrr kalıcı olabilir bi görün doktoruna ne diycek

gider demedi cnm zaten ama çökme değil iki taraf aynı olmamış dedi. sadece ucu da indiğinde daha az belirigin olur dedi. ben yine de başka bir dra da görünsem mi acaba die de düşünmüyor değilim.

gider demedi cnm zaten ama çökme değil iki taraf aynı olmamış dedi. sadece ucu da indiğinde daha az belirigin olur dedi. ben yine de başka bir dra da görünsem mi acaba die de düşünmüyor değilim.

iki taraf aynı olmamış derken? yan kısım simetrik değil mi yani? başka bir doktora görünmek iyi bir fikir olabilir. ama mutlaka iyi bilinen bir doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…