Burnumda kemer mi beliriyor?

bir doktor var galiba Prof Dr. Salih AYDIN burun iyileşme sürecinde burunda kemer gibi yapılar oluşabilir dokuların iyileşme aşamasında yaşanan durumlar demişti videosunda o videoyu izlerseniz belki bir fikir oluşturabilir size daha çok erken masaj önerdimi doktorunuz burun sırtına
1.ay kontrolunde onerdi. O zaman zaten boylr bi sorunum yoktu. 2.aydan sonra oluştu bu durum. Aradigimda gecici olduğunu kemik iyilesme surecinde bu durumun yaşanabileceğini soyledi. Ama git gide belirginlesmeye başlayınca tekrar aradim yurt disinda oldugu icin cvp alamadim. Bekliyorum bakalim.insallah gecicidir

Birde çok erken iyileşme sürecinde yaşanabilir dilerim herşey yolunda gider ve hiçbir sorun kalmaz

1.ay kontrolunde onerdi. O zaman zaten boylr bi sorunum yoktu. 2.aydan sonra oluştu bu durum. Aradigimda gecici olduğunu kemik iyilesme surecinde bu durumun yaşanabileceğini soyledi. Ama git gide belirginlesmeye başlayınca tekrar aradim yurt disinda oldugu icin cvp alamadim. Bekliyorum bakalim.insallah gecicidir
Sizin geçti mi

Back
X