kizlar burnuma sanki igne batiriolar boyle bi yaniyo acio sag tarfimda kizariklik var gozlerim acio hala dislerim birbirnin icine gririo agzimi kapatinca dislerim hala uyusuk ne goruntu duzeldi ne de bu aptal olusumlar yeni moda da bu heralde herkeze avatar burnu yapmak burdan cok insanla tanistim herkezin burnu gozlerinin yanindan baslio dogallik bumudur kimsenin burun kökü kalmamis ya kimsede burun cizgisi yok ne sacmaliyo bu doktorlar anlamiyorum neden kendi kafalarina gore is yapiolar onlarin istedgi gbi olsun die mi oluoruz bu ameliyatlari boyle sacmalik var mi artk insanlarinda selen naptin kendine selen ne zaman duzelicek bu selen alis artk selen okadar kotu durmuo selen kalin olmus evet ama napalim artk cumlelerinden skldmmmmmm gorsen sacindaki bi tel beyazi takan insanlar bana akil vermeye calisio erkek arkadasimin hep boyleni kalicaksin selen boyle kalsanda kabulumsun selen laflarindan da skldmm isyaannnnn alayinaa isyaannn artk yeter ben bu aptalkigi yaptim umarim birileride beni dinlerdi olmaz bu ameliyati