• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumdan çok rahatsız oluyorum

aglayanbulutlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
359
1
0
İstanbul
arkadaşlar benm sorunum burnumdan.biraz büyük ve kemikli.bende toplum içinde yargılanmaktan korkuyorum hep.ucuda aşağıya doğru inik.gülünce hepden aşağı düşüyo.şuan maddi imkanımda hiç yok ameliyat için.özgüven yerlerde..off:((

Arkadaşım burnunu yaptırmıştı ve çok da pahallı bir şey değil.Biriktirirsen ,2-3 yılda iyi bir dr .a ameliyat olabilirsin.Belli ki kafana takmışsın,o zaman burnunu yaptırmalısın.Millet için değil,kendin için . ,)

Arkadaşım burnunu yaptırmıştı ve çok da pahallı bir şey değil.Biriktirirsen ,2-3 yılda iyi bir dr .a ameliyat olabilirsin.Belli ki kafana takmışsın,o zaman burnunu yaptırmalısın.Millet için değil,kendin için . ,)

ya işte bir işe girsem yaptırıcam inşallah da..yok kendim içinde istiyorum zaten.şu kemik alınsa rahatlıcam.kaya gibi duruyo ya.

Canım herkesin kusuru vardır
Biri saçını beğenmez biri benini aldırır biri göğüs büyültür vs
Sende burnuna takmışsın..

Bendede kemik vardı sağlık sebeplerim nedeniyle estetik oldum
Kesinlikle ilk fırsatta tavsiye ederim kendini eskisinden çok daha iyi hissediyosun
Herşeyden önce nefes alabiliyosun..

Kuzenim 3 hafta önce devlet hastanesinde bin liraya oldu,çok da güzel oldu.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Benim de burnumda ufacık bir çıkıntı var ve rahatsız oluyorum.Son 4 yıldır böyle öncesinde gayet fındıkımsıydı.Nefes alış verişlerimde zorlanmaya başladım.4 doktora gittim,hepsi de et var burnunda dedi.Cesaret edebilirsem ve annemleri ikna edersem eti aldırırken burnumu da yaptırmayı düşünüyorum.Kimin kusuru yok ki.Önemli olan özgüvendir.Benim özgüvenim varYoksa muhteşem güzel bir kız değilim.Ama etrafımdakiler beni güzel bulur çünkü bu insanın kendiyle barışık olmasıyla paraleldir.Yani karakterinidir aslında çehreni süsleyen.
Hep şunu söylerim;Sen kendinle sevişmek istemezsen kimse seninle sevişmek istemez[sevmek manasında:)))] Kendini rahatsız hissettiğin için yaptır,başkaları ne diyor diye değil.Her sabah kendisine aşık bir kadın olarak uyanmak güzeldir:)

Kuzenim 3 hafta önce devlet hastanesinde bin liraya oldu,çok da güzel oldu.Seni çok iyi anlayabiliyorum.Benim de burnumda ufacık bir çıkıntı var ve rahatsız oluyorum.Son 4 yıldır böyle öncesinde gayet fındıkımsıydı.Nefes alış verişlerimde zorlanmaya başladım.4 doktora gittim,hepsi de et var burnunda dedi.Cesaret edebilirsem ve annemleri ikna edersem eti aldırırken burnumu da yaptırmayı düşünüyorum.Kimin kusuru yok ki.Önemli olan özgüvendir.Benim özgüvenim varYoksa muhteşem güzel bir kız değilim.Ama etrafımdakiler beni güzel bulur çünkü bu insanın kendiyle barışık olmasıyla paraleldir.Yani karakterinidir aslında çehreni süsleyen.
Hep şunu söylerim;Sen kendinle sevişmek istemezsen kimse seninle sevişmek istemez[sevmek manasında:)))] Kendini rahatsız hissettiğin için yaptır,başkaları ne diyor diye değil.Her sabah kendisine aşık bir kadın olarak uyanmak güzeldir:)

nerde oldu cnm? hangi ilde? devlet böyle işlerle uğraşmaz uğraşsada yamuk yumuk bişiler yapıp çıkartır:9) şnş. kuzeniinki iyi olmuştr her açıdan

nerde oldu cnm? hangi ilde? devlet böyle işlerle uğraşmaz uğraşsada yamuk yumuk bişiler yapıp çıkartır:9) şnş. kuzeniinki iyi olmuştr her açıdan

İstanbul Bakırköy Devlet Hastanesi sanırım.Çok memnun kaldı,Duruşu çok doğal ve çabucak iyileşti.Bedava yaptırmadı yine para verdi ama öğrenci olunca indirim oluyor galiba:d:d

canım benimde burnum büyük, kemikli ve ucu yuvarlak aşağı doğru hafif.birini yanımda solumdan yürütüyorum daha normal diye.bide arkadaşım bana yandan bakınca gorile benziyorsun demişti düşün yani.ve ailemde estetiğe kesinlikle izin vermiyor böyle yaşıcam.
arkadaşım 5 6 ay önce güngörende özel bi hastanede ameliyat oldu 1500 filandı.çok şirin duruyor şimdi burnu
yine bi arkadaşımın tanıdığı devlet hastanesinde olmuş ben görmedim ama herkes bayılmış.bende devlet önem vermez dedim ama çok güzel olmuş.o da 1000liraydı

Ya aslında ben bakıyorum herkes aynı tip burun olup çıkıyor büyük olsun kemikli olsun ne olacak ki yüzünüze yakışıyorsa ¿:3: Burcu esmersoyun burnu da ööle pek güzel değil mesela ama yakışıyor ya da gülse birsel, ki kendisi burnuyla dalga geçip bile duruyor :34:

konu insanın kendiyle barışık olabilmesi benimde uzun ucu yuvarlak bi yandan güzel bi yandan çirkin .
ama mutluyum ben buyum:34:

canım benimde burnum büyük, kemikli ve ucu yuvarlak aşağı doğru hafif.birini yanımda solumdan yürütüyorum daha normal diye.bide arkadaşım bana yandan bakınca gorile benziyorsun demişti düşün yani.ve ailemde estetiğe kesinlikle izin vermiyor böyle yaşıcam.
arkadaşım 5 6 ay önce güngörende özel bi hastanede ameliyat oldu 1500 filandı.çok şirin duruyor şimdi burnu
yine bi arkadaşımın tanıdığı devlet hastanesinde olmuş ben görmedim ama herkes bayılmış.bende devlet önem vermez dedim ama çok güzel olmuş.o da 1000liraydı

ah cnm ya sorma o takıntı bende de var.benmde soldan daha normal duruyo.bende öyle yapıyorum.insanlara knşurken çekiniyorum.banada gargamel demişti bi arkdaşım:(

Arkadaşın çok hadsizmiş üzgünüm ama:/ Ne demek gorile benziyorsun.Çok kızdım! Ben de kimse farketmese bile hemen burnumu öne çıkarırım çirkin diye.ki herkes de gayet düzgün der.Ben yandan bakınca armuta hayır hayır şeftaliye ya da ayvaya benziyorum galiba.Her fırsatta dile getiririm.Kendinle barışık olmalısın.Çok rahatsızsan aileni ikna etmenin yollarına bakmalısın.Biliyorum estetik deyince suratlarının nasıl değiştiğini.Benim sağlık sorunum nedeniyle kısmetse yaptırıcam bakalım...

ben ancak ve ancak 1500 lira verebilirim. o da 3 ay çalışırım da veririm.daha da fazlasına gücüm yetmez.deminden beri bakıyorum camda kaldırınca da düzeliyo.sadece kalıcı kaldırma yöntemi mi yapsam diyorum.ama kemik yinede kötü duruyo.büyük duruyo.ama burnumun şeklide o kadar kötüde değil.bu dolgu 1000 liraya filan yapılıyo.olmadı estetik olmam sadece öyle yaparım.

canım en iyisi devlet hastanesinden al randevunu, bir plastik cerrah ile görüş bakalım nasıl çözüm önerileri sunacak, içine sinmedi mi başka bir doktora daha git fikrini al.. En azından gerçekte ne yapman gerektiğini bilirsen, bütçeni de o ortalamada ayarlarsın..

burnundan rahatsızsan begenmıyorsan ve bu senın ozguvenını zedelıyor ıse,
estetıkten baska da caren yok demektır !.
yapılacak baska bırsey yoktur .

canım en iyisi devlet hastanesinden al randevunu, bir plastik cerrah ile görüş bakalım nasıl çözüm önerileri sunacak, içine sinmedi mi başka bir doktora daha git fikrini al.. En azından gerçekte ne yapman gerektiğini bilirsen, bütçeni de o ortalamada ayarlarsın..

ya cnm devlet hastanelerine güvenemiyorum.sonuçta orada sağlık için ameliyat olanlar varken biz ketfilerle ilgileniceklerini düşünmüyorum.asistanların eline kalırız.o zamanda yanarız.durum daha felaket olurç.ama böylede yaşanmıyoki ya.bütün güvenim gitti bu burunla.:(

canım sureklı depresif konular acıyorsun kendınle barısmayı ogren kendını gereksız yere mutsuz etme lütfen...
kaç yasındasın ogrencı mısın bılmıyorum ama sureklı kendıne sıkıntı arayacagın yerde iş ara çalış kafan dağılsın oke bebek kızma bana:34:
emınım burnunda gayet guzeldır...En güzeli doğallıktır bunu unutma:34:

Back
X