burnumdan şikayetçiyim

Cocoholi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
43
0
286
Bursa
arkadaşlar merhaba siteye daha bugün üye oldum ancak bi kaç zamandır açtığınız konulara ve yorumlara bakıyordum nerdeyse burun ile ilgili bütün konuları ve yorumları okudum. ben geçen sene mart ayında ameliyat oldum . büyük umutlarla gitmiştim doktora çünkü burnumdan dolayı çok sıkıntı ve problem yaşıyordum. aşırı takıntı haline getirmiştim. istediğimde sadece kemerin gitmesi ve ucunun toparlanmasıydı ama şuan sahip olduğum burun ilk burnumdan çok daha kötü...yoğun ilgi emre ilhan üzerine bu forumda bu mart gibi tekrar amliyat düşünüyorum ama çok fazlada korkuyorum. konularda ismi geçen doktorlara bakıyorum iyi yorumlarda kötü yorumlarda var...ben bülent cihantimuru düşünmüştüm ama hakkında hiç iyi şeyler duymadım...bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. hani saten isimleri yazdık hepsini okumuşsun demeyin ama anlarsınız halimden birazcıkta bu konuyla ilgili sohbete ihtyacım var anca yaşayan bilir demi ? :)

cnm ilk ameliyatını yapan doktor kimdi? bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum ilk önce yakup avşarı düşünmüştüm ama çok pahalı emre ilhandan da şikayetçi olanı duymadım ama o da istanbulda mecburen ankaradan bi doktor bulcam artık

canimcim cok gecmis olsun seni anliyabiliyorumm..ALLAH yardimcin olsunn....bence doktorunu yine kendin iyice arastirip secmen gerekiyorr..burda kime sorsan elbetteki kendi doktorunu onerecekdirr..zamaninda bende aayni soruyuu anketler halinde sormusdum..ama once kafandaki doktorlari sec...ve arastir ..hastalariyla iletisime gec...sonra kararver..hakkinda hayirlisi diyelim..yinee yardimci olabilcegim bi konu olursa yanindayim arkadasim..mucukss:78:

sitede revizyon olan arkadaslarin resimlerini gördügüm icin Emre Ilhan diyorum, yarinda kismetse ben Emre beye ameliyat olacagim :) Insallah buradaki bircok arkadas gibi bende memnun olarak ayrilirim.

cnm ilk ameliyatını yapan doktor kimdi? bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum ilk önce yakup avşarı düşünmüştüm ama çok pahalı emre ilhandan da şikayetçi olanı duymadım ama o da istanbulda mecburen ankaradan bi doktor bulcam artık

aydan ay diye brirydi benimle birlikte ameliyat olan kızlarda çok şikayetci en bozuk halyle bile onlarınkinden daha iyi düşünün halimi :(

emre ilhanı bende duydum burdaki resmlerede bakıyorum harikalar karar veremiyorum bir türlü

canimcim cok gecmis olsun seni anliyabiliyorumm..ALLAH yardimcin olsunn....bence doktorunu yine kendin iyice arastirip secmen gerekiyorr..burda kime sorsan elbetteki kendi doktorunu onerecekdirr..zamaninda bende aayni soruyuu anketler halinde sormusdum..ama once kafandaki doktorlari sec...ve arastir ..hastalariyla iletisime gec...sonra kararver..hakkinda hayirlisi diyelim..yinee yardimci olabilcegim bi konu olursa yanindayim arkadasim..mucukss:78:

sağol canım benim :) geçmiş olsun diosun ama geçemedi daha beter bişi oldu burnum kavis falan oldu burnumun ucu top gibi oldu bn düzltiriim dedim daha beter etti

sitede revizyon olan arkadaslarin resimlerini gördügüm icin Emre Ilhan diyorum, yarinda kismetse ben Emre beye ameliyat olacagim :) Insallah buradaki bircok arkadas gibi bende memnun olarak ayrilirim.

o zamn kesnlikle öncesi ve sonrası halini görmek istiyorum

emre ilhan diyorum tabii ki ben :)

bende orhan sanisoğlunu duydum memnun kalan tanıdığımda var ve gerçekten burnunu mükemmel yaptı ama ucuz yapıo olması korkutuo beni acaba kötümü olur diye düşünüorum saçma sapan bi paronaya tuttu işte

kızlar merhaba,ben daha evvel iki burun ameliyatı geçirdim.yine memnun değilim ve üçüncüyü düşünüyorum,kimi önerirsiniz maliyeti de çok yüksek olmasın istiyorum.

ben 5 doktor gezdim o ağustos sıcağında ve ramazandı... hatta listem daha kabarıktı ama belli görüşmelerden sonra gerek kalmadı kararım oluştu. hiç üşenmeyin ve görüşün bol bol. en iyi karar o zmn veriliyo.

Son düzenleme:
Back
X