Burnumu yaptrmal mym? Resimlere bir bakar msnz?

çok çok kafana takıyorsan olabilir ama o kadar da gerek yok hele sağlık sorunun yoksa o eziyete hiç girme hem belki daha ufak bi burun senin yüzüne gitmeyebilir kaşının gözünün güzelliğini yüzünü bozabilir yüzün belki o zaman büyük görünür neler olur bilemezsin bence gerçekten yaptırmaya değmez

benımde burnumun ucu genıs duzeltılmesı lazım ama gelın gorun kı korkuyorum acaba bu halını ararmııyım dıye ama karar verdım gıdecegım bakalım hayırlısımirmirmirmir:enbuyukkk:

Üst tarafta kemer yok,sadece ucunu daralttırıp kaldırtırsan süper olursun canım.
Benim burnumda seninkine benziyordu üstelik kemerde vardı.Kemeri aldırıp daraltırdım şimdi çok memnun ve kendime güvenliyim.ımkanın varsa yaptır derim ben.....

Sen nasıl düşünürsün bilmiyorum ama bence buna karar vermek insanın kendi duygu ve düşünceleriyle alakalı benim burnumu yaptırmayı düşündüğümü duyan herkes saçmalama bööle gayet güzel neyi var gibi tepkiler veriyor ama ben rahat değilim.
Ben aynaya bakarken , fotolara bakarken rahatsız oluyorsam ve bununda giderilebilecek bir yöntemi varsa neden ömrüm boyunca rahatsızlık duyayımki!
Paran varsa, memnun değilsen yaptır gitsin bence :)

Back
X