Burnumun basina gelmeyen kalmadi:)

death_glory

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
159
24
118
İstanbul
Merhaba arkadaslar 20gun önce ameliyat olmustum (revizyon) sozde cok dikkat ediyorum 20gundur aman dokunmayayim aman carpmayayim derken 2gun once cama kafa attim. Ne isin vardi camda derseniz hicbir aciklamam yok inanilmaz acidi ve kanadi. Bugun de temizleyeyim derken dikişi tuttum kopardim ip sokuldu geldi elime. Suanda tansiyonum yerlerde bayilmak uzereyim:))

Merhaba arkadaslar 20gun önce ameliyat olmustum (revizyon) sozde cok dikkat ediyorum 20gundur aman dokunmayayim aman carpmayayim derken 2gun once cama kafa attim. Ne isin vardi camda derseniz hicbir aciklamam yok inanilmaz acidi ve kanadi. Bugun de temizleyeyim derken dikişi tuttum kopardim ip sokuldu geldi elime. Suanda tansiyonum yerlerde bayilmak uzereyim:))
20. gününmüş. dikişlerin alınmadımı

cam işi riskli istiyosan bi git doktora baksın. dikiş olayı normal onlar zaten öyle kendisi düşüyor yada temizlerken çıkıyor öyle korkma ondan bişi olmaz :)

Dikislerim alinmadi doktor kendileri eriyecek demisti ama zorlamadim dikisi aslinda muhtemelen zaten aciktaydi dokundugum gibi cikti yerinden. Yurtdisindayim burda yol iz bilmiyorum:) doktoruma whatsapptan foto atacagim yarin bakalim insallah bisey olmaz yazik cektigim okadar istiraba:)

Su asagidaki mesaji anlamadim yalniz, aciklayabilen olursa sevinirim ya da hic dikkate almamali miyim, 14 yasinda değilim neticede;)

Dalga geçiyor ya değişik

Dikislerim alinmadi doktor kendileri eriyecek demisti ama zorlamadim dikisi aslinda muhtemelen zaten aciktaydi dokundugum gibi cikti yerinden. Yurtdisindayim burda yol iz bilmiyorum:) doktoruma whatsapptan foto atacagim yarin bakalim insallah bisey olmaz yazik cektigim okadar istiraba:)

Su asagidaki mesaji anlamadim yalniz, aciklayabilen olursa sevinirim ya da hic dikkate almamali miyim, 14 yasinda değilim neticede:KK66:
Mesajımı anlamamışsın yazık keşke 14 yaşında olsaymışsın belki o zaman anlardın. Mesajım gayet açık canım revizyon olmuşsun da güya cama kafa atmışsın 20. Gün ama dikişler alınmamış saçma geldi ve dalga geçtiğini düşündüm hala da o kanıdayım. Neyse lafı uzatmayayım zaten anlama konusunda sıkıntın var sanırım. Sana bu kadar yardimci olabilirim. Bu arada aramızda 14 yaşında olan bir çocuk yok.

Musaade edersen eger burdaki insanlarla sorunumu paylasmak bilgi ve fikir alisverisinde bulunmak istiyorum. 30 yasindayim ve avrupada doktora yapiyorum. Benden bekledigin karsiligi almayacagina emin olabilirsin; bu tur konuşmalar icin konumu mesgul etmemeni rica ederim.

Mesajımı anlamamışsın yazık keşke 14 yaşında olsaymışsın belki o zaman anlardın. Mesajım gayet açık canım revizyon olmuşsun da güya cama kafa atmışsın 20. Gün ama dikişler alınmamış saçma geldi ve dalga geçtiğini düşündüm hala da o kanıdayım. Neyse lafı uzatmayayım zaten anlama konusunda sıkıntın var sanırım. Sana bu kadar yardimci olabilirim. Bu arada aramızda 14 yaşında olan bir çocuk yok.

Musaade edersen eger burdaki insanlarla sorunumu paylasmak bilgi ve fikir alisverisinde bulunmak istiyorum. 30 yasindayim ve avrupada doktora yapiyorum. Benden bekledigin karsiligi almayacagina emin olabilirsin; bu tur konuşmalar icin konumu mesgul etmemeni rica ederim.
Senden karşılık beklemedigime emin olabilirsin. "Avrupada doktora yapıyorum" cümlesini buraya yazman fazlasıyla ego kokuyor. Senin konunu meşgul etme gibi bir derdim tabiki yok. Müsaade senin...

Anlama sorunum oldugunu soylemissin ya:) Egoizm mi bilmiyorum ama baya koltuklarim kabardi aslinda. Tanimadigim insanlara sataşip hakaret etmiyorum en azindan;) bu arada 20.gunde neden dikislerim alinmadigini yazdim yukarida ama yine de soylediklerimin yalan oldugunu dusunuyorsan sadece cevap yazmayabilir, konumu gormezden gelebilirsin. Karsilasacagin baska insanlar benim gibi nazik olmayabilir ve hos olmayan konusmalar gecebilir aranizda. Guzelim pazar gununu kimse boyle gereksiz tartışmalarla mahvetmek istemez dimi:) bu da benim nacizane onerim sana.

Senden karşılık beklemedigime emin olabilirsin. "Avrupada doktora yapıyorum" cümlesini buraya yazman fazlasıyla ego kokuyor. Senin konunu meşgul etme gibi bir derdim tabiki yok. Müsaade senin...

Yaa kusura bakma özür dilerim kafam yerinde degil bu aralar. Herkesin kendine ait sorunlari vardır. Seninkide tabiki böyle bir sorun tekrar kusura bakma.

Anlama sorunum oldugunu soylemissin ya:) Egoizm mi bilmiyorum ama baya koltuklarim kabardi aslinda. Tanimadigim insanlara sataşip hakaret etmiyorum en azindan:KK66: bu arada 20.gunde neden dikislerim alinmadigini yazdim yukarida ama yine de soylediklerimin yalan oldugunu dusunuyorsan sadece cevap yazmayabilir, konumu gormezden gelebilirsin. Karsilasacagin baska insanlar benim gibi nazik olmayabilir ve hos olmayan konusmalar gecebilir aranizda. Guzelim pazar gununu kimse boyle gereksiz tartışmalarla mahvetmek istemez dimi:) bu da benim nacizane onerim sana.
Asla haraket etmeyi doğru bulmam sana hakaret ettiğimi düşünme lütfen.

Back
X