Burnumun bu kadar büyük olması normal mi ??? Cevaplariniza ihtiyacım var!!( fotografli)

Sen bide alci cikinca gor hayal kirikligini :) ama duzelio 20.gunum ilk alci ciktiginda seninki gibiydi simdi duzeldi baya

Sen bide alci cikinca gor hayal kirikligini :) ama duzelio 20.gunum ilk alci ciktiginda seninki gibiydi simdi duzeldi baya

Geçmiş olsun benim de 12. Günüm bugün ilk çıktığı zamana göre baya düzeldi ama gülüşüm bozuldu çok kötü görünüyorum sizde de öyle oldu mu şişlerdn mi kaynaklanıyor acaba

Geçmiş olsun benim de 12. Günüm bugün ilk çıktığı zamana göre baya düzeldi ama gülüşüm bozuldu çok kötü görünüyorum sizde de öyle oldu mu şişlerdn mi kaynaklanıyor acaba

Evet cnm oyle oluyo benim burnumda cok degisiklik yapildi gulusu gec kendimi taniyamadim benim ablamda oldugu icin biliyorum bu sureci ilk baslarda canını sıkar ama 2 ay sonra guzellesince cok daha mutlu olursun yeni burnuna cabuk alismaya bak bozma morelini :))

Ya büyüklüğü geçtim hadi ödemler var diye avunuyorum ama uzun geliyor bana burnum o da düzelir mi acaba doktorum sanki hiç ufaltmamis sadece eğriliği ve kemeri alıp şekil vermiş gibi geliyor bana ve bu da beni üzuyor kendi kendime kızıyorum neden doktoruma küçük bir burun istediğimin altını cizmedim diye ama iş işten geçti artık kabullenmek ten başka çarem yok sadece umut ediyorum ki ödem ler geçince biraz daha küçülsun

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben 3 yıl önce burun ameliyatı geçirdim fakat böyle değildi boyut olarak şiş hali bile çok hoşuma gitmişti sadece eğrilik vardı gibi ama o sonra düzeldi oturdu yerine . Doktoruna ulaş . Bu arada sağlık problemi mi yoksa estetik mi oldu ?

Ya büyüklüğü geçtim hadi ödemler var diye avunuyorum ama uzun geliyor bana burnum o da düzelir mi acaba doktorum sanki hiç ufaltmamis sadece eğriliği ve kemeri alıp şekil vermiş gibi geliyor bana ve bu da beni üzuyor kendi kendime kızıyorum neden doktoruma küçük bir burun istediğimin altını cizmedim diye ama iş işten geçti artık kabullenmek ten başka çarem yok sadece umut ediyorum ki ödem ler geçince biraz daha küçülsun

Benimde ayni egrilik ve kemer vardi birazda kuculmesini istiyorum dedim bilgisayarda yapicagi burnu gosterdi buda buyuk gorunuyo kuculsun dedim 3 4 kere soledim kuculsun diye ona ragmen buyuk geliyo ama gittikce kuculuyo seninkide kuculcek merak etme sigara iciyosan uzak dur daha cabuk iylesir

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Ben 3 yıl önce burun ameliyatı geçirdim fakat böyle değildi boyut olarak şiş hali bile çok hoşuma gitmişti sadece eğrilik vardı gibi ama o sonra düzeldi oturdu yerine . Doktoruna ulaş . Bu arada sağlık problemi mi yoksa estetik mi oldu ?
Her ikisi de burnum hem büyüktü hem de sağ delikten nefes alamıyor dum

arkadaslar ben soyle dusundum.. bu bekleme surecinde belki de yediklerimize ciddi dikkat etmeliyiz .. zaten odemli olan vucut belki de busbutum sisiyor olabilir tuzdan vs

benim zaman zaman cok moralim bozuluo, o kadar zahmet, para narkoz ve hani eskisinden iri olmasi filan veya tam istedigim sonucu alamamak.. tamam henuz cok erken ama yine de bence sekil belli oluyor. buyukluk ne kadar degisiyor? kisalip yuksekligi azaliyor mu mesela? pek zammetmiyorum.. gercekci gelmiyo. zariflesir vs anlarim ama..

Back
X