Burnumun eleştirilmesi

xxmaria123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
6
0
86
İçel Mersin
Merhaba kızlar çok üzülduğum bir konu var size açmak istedim aslında moralınıze ihtiyacım var 1sene sonra prof.dr Sabri Acartürk üniverstede ders veriyor nese konumusa donelim ben aynaya bakınca düz kendimi beğeniyorum yalan olmasın yandan çok kötü ama bunu takmıyordum düz güzel olduğu için aslında ben doğal sarışın ve ela gözlüyüm nese hazırlanıp süslenip çıkıyordum okula gidiyordum hep okula gidince arkadaşlarmın yanında çocuk bunun burnuma maşallah yüzü kadar vs aslında abartıyorlar veya ben görmuyorum eve gidene kadar dediği cümleler kafam konuşup duruyor eve geldim koştum wc gidicem die babamda çok sıkışmış felan dedi ama ben ağlıyordum ki aynaya bakıp ağlıyordum liseye geçtim gine aynı of insanlar bazen çok zalım oluyor ben umursamıyorum bile bole kusurları kızlarda erkeklerde benim için fark etmez nasıl 1 sene okulda dayana bilicem :( Yeti artık

Önce geçip o bir aynaya baksın.
Sen kendine güvendikten sonra istediğini diyebilir.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. :34:

Son düzenleme:
cumleleri eksik yazmissin sanki biseyi anlatirken baska birseye geciyorsun ne olmus ne olmamis pek anlayamadim...
sen begeniyorsan cevreyi umursama kendileri cokmu mukemmel..

Kendini beğeniyorsan bence sorun yok milletin beğenip beğenmemesi neyi değiştircekki insanlar yorum yapmayı severler...

Bırak 3-5 densizin lafını, onların senı beğenmesi birşeyi değiştirmez. Sen kendine güvenmessen dahada üstüne gelirler...

Son düzenleme:
Cümlelerin içiçe geçmiş fazla karışık anlatmışsın canım. Anladığım kadarıyla; Bu yaşlarda fiziksel özelliklerle dalga geçenler çok olur bunlara hiç takılı kalma. Sen kendini beğen, kendine güven. Herkesin illa ki beğenmediği yanları olabilir bu tip arkadaşlarından da uzak durmaya bak.

ayyyy bişeyler bişeyler anlatmışsın ama hiç anlamadım yaa:37:
bi konudan bi konuya atlamış gibi, yarım yazmışsın bide sanırım :44::44:
ama sanırım milletin burnuna laf etmesini takmışsın
bak millet diyorum onlar herşeye bişey bulurlar zaten
önemli olan senin düşündüğün hissettiğin gerisi boş. :34:

Sen kendini begeniyor ve boyle ufak tefek kusurlari sorun etmiyorsan, hakkinda bu sekilde konusanlara sadece terbiyesizler gozuyle bak ve gec. insanlar zalim olabiliyor evet.. hele ki baskalarinin dis gorunusuyle alay edecek kadar alcalacak insanlar var. ama bil ki onlar yalnizca kendi acizligi ve terbiyesizliklerinden yapiyorlar. hic bir akli basinda, kulturlu bir insanoglu karsisindakinin dis gorunusuyle alay etmez!

ha sen cok rahatsiz olursan ilerde, yalniz da degilsin. bak kadinlar kulubunun burun estetigi kismina, seninle ayni dertte bir suru kadin var. Birak, herkesin ne soyledigine bakip kendini uzme.

nokta virgul hıc bırsey yok .cumleler eksık

ozur dılerım hıc bırsey anlamadım .

Son düzenleme:
Ben bir şey anlamadım. Ne üniversitesi ? Öğrencin mi dedi bunu sana?

Arkadaşım noktalı, virgüllü, paragraflı hali olsa anlayıp yorum yapacağım. Üzgünüm :50:

yaa sınır oluyorum boyle ınsanlara ınsanın bıraz vıcdanı olur ALLAH KORKUSU olur .
sen ALLAHın yarattgına hangı curetle bunu soluyorsun ya .

yaa ben anlamıyorum ınsanları ya onlar çok kötu yada bız meleğiz . konusrken 2 kez dusunurum ınsan kırılırmı uzulrmu dıye
once ALLAHtan utanırım ya .

guzelım hıc takma sen senın ıcınde guzel dısında . herkesın vardır bı kusuru kı kusurda denmez bunlara . elın ayagın tutuomu
olay bıtmıstır.

Ben bir şey anlamadım. Ne üniversitesi ? Öğrencin mi dedi bunu sana?

Arkadaşım noktalı, virgüllü, paragraflı hali olsa anlayıp yorum yapacağım. Üzgünüm :50:

Canım kusura bakmayın hızlı yazdım şimdi bende okudum karışmış baya :) o doktor canım 1sene sonra estetik olucam ünüversitede ders veriyor onu demek istedim

Kıskanç insanlar daha çok dalga geçerler. Zekaları da kıttır. Konuşacak , anlatacak başka bir şeyleri olmadığı için başkalarını yaralayarak mutlu olurlar. Çok muhtemel ciddi kompleksleri vardır ( kilo , boy , zeka , başarı ...) Acı onlara bence . Hep bakımlı ol. Selam bile verme böylelerine .

Canım kusura bakmayın hızlı yazdım şimdi bende okudum karışmış baya :) o doktor canım 1sene sonra estetik olucam ünüversitede ders veriyor onu demek istedim

Hmm anladım canım ya. :31:Sen insanları boşver değer mi hayatını karartmaya.Hem burun sonuçta bu çözülebilecek bir sorun. dalga geçenlerin zekası normalin baya altında onlar kendilerine baksın. :34:

Allah tam yaratmis cok sukur..suanda muhtemelen yasininda verdigi bir durum var…yani ilerde bunlara gulup gecersin saniyorum. Takma herkes kendine baksin karsidakini elestirirken..okul zamanlarinda cok zalim olabiliyor okuldaki ogrenciler.

canım herkesin dediğini takmamak lazım sana onu derler başkasının başka bişeyini eleştirirler bazısına kilolu derler bunun sonu yok ki bazı insanlar zaten açık aramak ve dalga geçmek için fırsat kolluyo normal bişeyi bile abartarak söylüyo o yüzden kendini üzme boşuna

Back
X