Burnumun kalkikligi inmesinnnn :(

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Kizlar burnumun kalkikligi cok ideal gelmeye basladi. Aslinda ilk ameliyat olduğum zamana gore biraz inmis gibi. Bugun 28.günüm daha da iner diye korkuyorum :( ne yapcam ya inerse biraz daha kalkik olsaydi da fazla olacakti off :( kac mm iniyor ameliyat olanlar biraz bilgi verse

bende aynı durumdayım biraz daha inerse kötü olacak umarım inmez sen doktoruna sordun mu hiç ne kadar iner diye

Ben olalı 3.5 ay oldu alçı alındıktan sonra çok fazla bir değişşm olmadı çok az mm lik bir inme hala daha aynı gerçi en az bir altı ay beklemek lazım sonucu görmek için

bende aynı durumdayım biraz daha inerse kötü olacak umarım inmez sen doktoruna sordun mu hiç ne kadar iner diye
Yok sormadim canim ya. Ama istedigim kalkikligi gösterdim ona gore bi burun yaptı yani inme olur diye biraz daha kalkik oldu inme payi birakti diyeyim en iyisi. Ama sanki o gosterdigim kalkiklikta suan. Eee 6 ayda bi yil da iyice iniyor, burun oturuyor falan diyen olmuş. Bu burun iyice inerse ameliyatın ne anlami kalacak ki :(

valla bende şaun aynı durumdayım 6 ay bekliycm istediğim kalkıklıkta olmazsa biraz daha inerse rev,zyon talep etcm acaba kalıcı dolgu var mı

Hırsınıza hayran kaldım burnum düşmezse çökmezse ben bir daha asla o ameliyat masasına yatmayı göze alamazdım. bu arada 10 hafta oldu benim burnum çok az indi karşılaştırınca farkedilemeyecek kadar.

Benimki iki ameliyatta da yaklaşık 10 gün sonra inmeye başladı.Neyden kaynaklandığını da bilmiyorum açıkçası yanlış bir hareket falan mı yaptım ya da burun ucu desteğim mi zayıf anlamadım.Burun ucu düşmeyenler nelere dikkat ediyorlar acaba bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz?

Hırsınıza hayran kaldım burnum düşmezse çökmezse ben bir daha asla o ameliyat masasına yatmayı göze alamazdım. bu arada 10 hafta oldu benim burnum çok az indi karşılaştırınca farkedilemeyecek kadar.
Valla bende kaldiramam. Hele sadece kalkiklik için hic kaldiramam. Benim de indi cok az ama 6 ay icinde surekli inme olacak mi ki. 1 2 mm iniyorsa iyi fazla olmaz ama cok inerse diye korkuyorum

Benimki iki ameliyatta da yaklaşık 10 gün sonra inmeye başladı.Neyden kaynaklandığını da bilmiyorum açıkçası yanlış bir hareket falan mı yaptım ya da burun ucu desteğim mi zayıf anlamadım.Burun ucu düşmeyenler nelere dikkat ediyorlar acaba bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz?
Valla bilsem bende dikkat ederim ama sanirim doktorla alakali o. burna inmemesi icin destek amacli kikirdak ekleniyor bildiğim kadariyla hatta kalici dikis bile atiliyormus inmemesi icin. Ama bunlar yapilmazsa burun ucu da dusuyor dogal olarak. Benim baya kalkik şuan baya dediysem asiri degil ama cok ideal. Boyle kalmasi icin yürümüyorum bile haha :D

valla bende şaun aynı durumdayım 6 ay bekliycm istediğim kalkıklıkta olmazsa biraz daha inerse rev,zyon talep etcm acaba kalıcı dolgu var mı
Kalici dolgu falan hic duymadim yani yapiliyorsa da bilmiyorum acikcasi. Ama bidaha ameliyatı kaldiramam ben :(

Valla kızlar ben size tecrübeli birisi olarak şunu söyliyim ilk ameliyatımda burun ucu düştü ben dedimki kesin doktorun hatasıdır sonra ikinciyi oldum durdugum yerde yine düştü ki doktor içerde düşmemesi için dikişler var demişti yani önlemini de almıştı hatta düşmez diye çok emin konuşuyordu

Benim çok az oldu düşme hatta fark yok gibi birşey 2.5 ay oldu dr um alçıdan sonra en fazla 2mm iner demişti çünkü ben kalkın havalı küçük bir burun istemiştim

Burnunuz düşüyorsa hep düşüyor bence düşmeyen burun daha mı sağlam ne:işsiz:
Burun ucu desteğimiz mi zayıf acep:63:

Valla kızlar ben size tecrübeli birisi olarak şunu söyliyim ilk ameliyatımda burun ucu düştü ben dedimki kesin doktorun hatasıdır sonra ikinciyi oldum durdugum yerde yine düştü ki doktor içerde düşmemesi için dikişler var demişti yani önlemini de almıştı hatta düşmez diye çok emin konuşuyordu
Alala cok ilginc. Acaba senin burnunla alakali bi durum mu ki sordun mu doktora niye oluyormus

Benim çok az oldu düşme hatta fark yok gibi birşey 2.5 ay oldu dr um alçıdan sonra en fazla 2mm iner demişti çünkü ben kalkın havalı küçük bir burun istemiştim
Kalkiklik derecesi kacti senin peki . 2mm falansa korkmama gerek yok galiba.

Benim de ilk gune Gore kalkikligi çok indi moralm çok bozuk napcam bilmiyorum başta delikleri gorunuyodu aynada bakınca şimdi çok cok az gorunuyo nerdeyse hiç gorunmuyo yandan güzel ama önden tam istediğim gibi değil :-(

Merhaba benim 7 günüm. Daha atel çıkmadı. Burnum şişti. Burun ortasındaydi dikişlerim sisti sanki aşağı sarktı. iki gün sonra gidicem doktora. Ameliyattan ilk çıktığımda kalkikligi çok iyiydi ama bugün daha aşağıda duruyor. Atel çıkınca toparlar mi ya çok moralim bozuldu.

Back
X