Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sormadim canim ya. Ama istedigim kalkikligi gösterdim ona gore bi burun yaptı yani inme olur diye biraz daha kalkik oldu inme payi birakti diyeyim en iyisi. Ama sanki o gosterdigim kalkiklikta suan. Eee 6 ayda bi yil da iyice iniyor, burun oturuyor falan diyen olmuş. Bu burun iyice inerse ameliyatın ne anlami kalacak kibende aynı durumdayım biraz daha inerse kötü olacak umarım inmez sen doktoruna sordun mu hiç ne kadar iner diye
Doktorun ne dedi burnun icin. Yani ne kadar iner ya da şu zamana kadar inmesi devam eder gibi bilgi verdi miYalnış yazmışım 2,5 ay oldu
Valla bende kaldiramam. Hele sadece kalkiklik için hic kaldiramam. Benim de indi cok az ama 6 ay icinde surekli inme olacak mi ki. 1 2 mm iniyorsa iyi fazla olmaz ama cok inerse diye korkuyorumHırsınıza hayran kaldım burnum düşmezse çökmezse ben bir daha asla o ameliyat masasına yatmayı göze alamazdım. bu arada 10 hafta oldu benim burnum çok az indi karşılaştırınca farkedilemeyecek kadar.
Valla bilsem bende dikkat ederim ama sanirim doktorla alakali o. burna inmemesi icin destek amacli kikirdak ekleniyor bildiğim kadariyla hatta kalici dikis bile atiliyormus inmemesi icin. Ama bunlar yapilmazsa burun ucu da dusuyor dogal olarak. Benim baya kalkik şuan baya dediysem asiri degil ama cok ideal. Boyle kalmasi icin yürümüyorum bile hahaBenimki iki ameliyatta da yaklaşık 10 gün sonra inmeye başladı.Neyden kaynaklandığını da bilmiyorum açıkçası yanlış bir hareket falan mı yaptım ya da burun ucu desteğim mi zayıf anlamadım.Burun ucu düşmeyenler nelere dikkat ediyorlar acaba bu konuda beni bilgilendirebilir misiniz?
Kalici dolgu falan hic duymadim yani yapiliyorsa da bilmiyorum acikcasi. Ama bidaha ameliyatı kaldiramam benvalla bende şaun aynı durumdayım 6 ay bekliycm istediğim kalkıklıkta olmazsa biraz daha inerse rev,zyon talep etcm acaba kalıcı dolgu var mı
Alala cok ilginc. Acaba senin burnunla alakali bi durum mu ki sordun mu doktora niye oluyormusValla kızlar ben size tecrübeli birisi olarak şunu söyliyim ilk ameliyatımda burun ucu düştü ben dedimki kesin doktorun hatasıdır sonra ikinciyi oldum durdugum yerde yine düştü ki doktor içerde düşmemesi için dikişler var demişti yani önlemini de almıştı hatta düşmez diye çok emin konuşuyordu
Kalkiklik derecesi kacti senin peki . 2mm falansa korkmama gerek yok galiba.Benim çok az oldu düşme hatta fark yok gibi birşey 2.5 ay oldu dr um alçıdan sonra en fazla 2mm iner demişti çünkü ben kalkın havalı küçük bir burun istemiştim