K Krdln1980 Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2019 69 4 1 44 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #1 Kızlar onikinci gün ameliyat sonrası. Kalkikken burun ucum dün düştü gibi. Sizlerde oldumu yoksa geçicimi anlamadım moralim çok bozuk
Kızlar onikinci gün ameliyat sonrası. Kalkikken burun ucum dün düştü gibi. Sizlerde oldumu yoksa geçicimi anlamadım moralim çok bozuk
Siyah Kugu siyah kugu Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2015 6.687 6.069 198 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #2 Fotoğraf görürsek daha net anlarız belki. Alçı burnu normalinden daha kalkık gösteriyor, bunla alakalı olabilir
Fotoğraf görürsek daha net anlarız belki. Alçı burnu normalinden daha kalkık gösteriyor, bunla alakalı olabilir
B Busranka Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 158 86 18 33 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #3 Krdln1980 .!.: Kızlar onikinci gün ameliyat sonrası. Kalkikken burun ucum dün düştü gibi. Sizlerde oldumu yoksa geçicimi anlamadım moralim çok bozuk Genişletmek için tıkla... Ben de benzer durumdayım. Bende düşme yok henüz ama ödem indikçe bana da düşer gibi geliyor ya
Krdln1980 .!.: Kızlar onikinci gün ameliyat sonrası. Kalkikken burun ucum dün düştü gibi. Sizlerde oldumu yoksa geçicimi anlamadım moralim çok bozuk Genişletmek için tıkla... Ben de benzer durumdayım. Bende düşme yok henüz ama ödem indikçe bana da düşer gibi geliyor ya
K Kerasus1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 7 0 36 29 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #4 Krdln1980 .!.: Kızlar onikinci gün ameliyat sonrası. Kalkikken burun ucum dün düştü gibi. Sizlerde oldumu yoksa geçicimi anlamadım moralim çok bozuk Genişletmek için tıkla... Benim de alcı çıkınca ucu aşağı indi gibi hissim olmuştu oyle kalir malesef hatta odemleri indikce daha da aşağı iniyor
Krdln1980 .!.: Kızlar onikinci gün ameliyat sonrası. Kalkikken burun ucum dün düştü gibi. Sizlerde oldumu yoksa geçicimi anlamadım moralim çok bozuk Genişletmek için tıkla... Benim de alcı çıkınca ucu aşağı indi gibi hissim olmuştu oyle kalir malesef hatta odemleri indikce daha da aşağı iniyor
B Busranka Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 158 86 18 33 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #5 Kerasus1 .!.: Benim de alcı çıkınca ucu aşağı indi gibi hissim olmuştu oyle kalir malesef hatta odemleri indikce daha da aşağı iniyor Genişletmek için tıkla... Benimki 17.günümde böyle. Şu haliyle kalsa diye dua ediyorum ödemim çok yok benim Eklentiler 92228A73-C4A7-46AE-AD1B-CAA4A45A16C1.webp 29,7 KB · Görüntüleme: 253
Kerasus1 .!.: Benim de alcı çıkınca ucu aşağı indi gibi hissim olmuştu oyle kalir malesef hatta odemleri indikce daha da aşağı iniyor Genişletmek için tıkla... Benimki 17.günümde böyle. Şu haliyle kalsa diye dua ediyorum ödemim çok yok benim
K Kerasus1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 7 0 36 29 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #6 Busranka .!.: Benimki 17.günümde böyle. Şu haliyle kalsa diye dua ediyorum ödemim çok yok benim Genişletmek için tıkla... Burnunuz süper duruyor bayildimm 17 gün olmuş artık cok değişeceğini sanmam keske benimki de boyle olsa mükemmel
Busranka .!.: Benimki 17.günümde böyle. Şu haliyle kalsa diye dua ediyorum ödemim çok yok benim Genişletmek için tıkla... Burnunuz süper duruyor bayildimm 17 gün olmuş artık cok değişeceğini sanmam keske benimki de boyle olsa mükemmel
B Busranka Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 158 86 18 33 1 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #7 Kerasus1 .!.: Burnunuz süper duruyor bayildimm 17 gün olmuş artık cok değişeceğini sanmam keske benimki de boyle olsa mükemmel Genişletmek için tıkla... Allah size de daha güzelini nasip etsinama 17 gün çok erken maalesef daha, daha çok değişirsizin ne kadar oldu?Eminim sizinki de çok güzeldirr
Kerasus1 .!.: Burnunuz süper duruyor bayildimm 17 gün olmuş artık cok değişeceğini sanmam keske benimki de boyle olsa mükemmel Genişletmek için tıkla... Allah size de daha güzelini nasip etsinama 17 gün çok erken maalesef daha, daha çok değişirsizin ne kadar oldu?Eminim sizinki de çok güzeldirr
K Kerasus1 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2019 7 0 36 29 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #8 Busranka .!.: Allah size de daha güzelini nasip etsinama 17 gün çok erken maalesef daha, daha çok değişirsizin ne kadar oldu?☺Eminim sizinki de çok güzeldirr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cümlemize ben gecen yil olmuştum ben begenmedim açıkçası uzun ve ucu aşağıda nasip diyelim
Busranka .!.: Allah size de daha güzelini nasip etsinama 17 gün çok erken maalesef daha, daha çok değişirsizin ne kadar oldu?☺Eminim sizinki de çok güzeldirr Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cümlemize ben gecen yil olmuştum ben begenmedim açıkçası uzun ve ucu aşağıda nasip diyelim
B Busranka Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 158 86 18 33 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #9 Kerasus1 .!.: Teşekkür ederim cümlemize ben gecen yil olmuştum ben begenmedim açıkçası uzun ve ucu aşağıda nasip diyelim Genişletmek için tıkla... Başlardan belli miydi bu şekilde olacağı yoksa zamanla mı şekillendi? Belki de yüzünüze yakışıyordur böylesi, hiç sıkmayın csnınızı
Kerasus1 .!.: Teşekkür ederim cümlemize ben gecen yil olmuştum ben begenmedim açıkçası uzun ve ucu aşağıda nasip diyelim Genişletmek için tıkla... Başlardan belli miydi bu şekilde olacağı yoksa zamanla mı şekillendi? Belki de yüzünüze yakışıyordur böylesi, hiç sıkmayın csnınızı
B Busss71 Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 4 0 16 30 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #10 Busranka .!.: Benimki 17.günümde böyle. Şu haliyle kalsa diye dua ediyorum ödemim çok yok benim Genişletmek için tıkla...
Busranka .!.: Benimki 17.günümde böyle. Şu haliyle kalsa diye dua ediyorum ödemim çok yok benim Genişletmek için tıkla...
B Busss71 Üye Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 4 0 16 30 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #11 Canım burnun güzel olmuş hangi doktora ameliyat oldun merak ettim bende dış kapı hastanesine muayene oldum da
Canım burnun güzel olmuş hangi doktora ameliyat oldun merak ettim bende dış kapı hastanesine muayene oldum da
B Busranka Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2019 158 86 18 33 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Krdln1980 #12 Busss71 .!.: Canım burnun güzel olmuş hangi doktora ameliyat oldun merak ettim bende dış kapı hastanesine muayene oldum da Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, ben Ordu’da oldum)) doktorum iyi gerçekten Ordu’da yapılan tüm doğal burunlar ondan çıkıyor ama tabi size uzak kaçar))
Busss71 .!.: Canım burnun güzel olmuş hangi doktora ameliyat oldun merak ettim bende dış kapı hastanesine muayene oldum da Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, ben Ordu’da oldum)) doktorum iyi gerçekten Ordu’da yapılan tüm doğal burunlar ondan çıkıyor ama tabi size uzak kaçar))