Dehşet ödem vardır şu an geçiyor uzun bir süreç buLütfen yardım edin 1 ay oldu ameliyat olalı bu şişlik geçermi ? Benim gibi olan varmı?
Teşekkür ederim cevabınız için biraz içim rahatladıDehşet ödem vardır şu an geçiyor uzun bir süreç bu
ben ameliyat olalı 1 ay oldu tam hala şiş ve ödemli, doktorum bana solgar bromelain önerdi ödemler için sabah ve akşam tok karnına onu içiyorum. bol su ve tuz kullanmıyorum..Lütfen yardım edin 1 ay oldu ameliyat olalı bu şişlik geçermi ? Benim gibi olan varmı?
şişlikten ziyade burun kanatları biraz yukarıda olabilir mi? tam yandan çektiğiniz fotograf ile anlayabilirsiniz.
Ödem çayları kullanıyorum ama dediğinizide deneyeceğimben ameliyat olalı 1 ay oldu tam hala şiş ve ödemli, doktorum bana solgar bromelain önerdi ödemler için sabah ve akşam tok karnına onu içiyorum. bol su ve tuz kullanmıyorum..
Doktor normal dedi bakalım artık zamana bırakacağım1 ay çok erken endişe etmeyin derim göz çukurlarıniz ameliyat öncesi de genetik olarak boyleys . size daha şiş geliyordur doktorunuz ne dedi
şişlikten ziyade burun kanatları biraz yukarıda olabilir mi? tam yandan çektiğiniz fotograf ile anlayabilirsiniz.
Teşekkür ederimBenim burnumun şişliği 1,5 yılın sonunda geçti. kendinize azami 1 sene verin. Yüzünüzün ortasında bir kırma işlemi yapılıyor ve bu fiziksel travma kolay gecmiyor. Geçmiş olsun.
Aparat dediğiniz burun deliği eşitleyeceğimi?Evet, burun kanadınız biraz yukarı çekik duruyor. Doktorunuzla paylaşın aparat veriyorlar genelde
Evet. Burun deliğinizin farklı görğnme sebebi bi burun kanadının yukarı doğru olması ama çok hafif.Aparat dediğiniz burun deliği eşitleyeceğimi?
Doktor vermişti genişletir diye fazla kullanmıyordum artık daha sık takmaya özen göstereceğim teşekkür ederimEvet. Burun deliğinizin farklı görğnme sebebi bi burun kanadının yukarı doğru olması ama çok hafif.
Rica ederim,çDoktor vermişti genişletir diye fazla kullanmıyordum artık daha sık takmaya özen göstereceğim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?