Burnun ucunda kavis ve kıkırdak çıkıntısı

mylisa_

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
1
0
16
Bartın
Arkadaslar ben 22 temmuzda ameliyat oldum burnum da inanılmaz bi kemer vardı ve burun ucumda düşüktü ameliyattan sonra burnum dümdüz ve doğal bi şekilde ucu kalkıktı fakat 1 hafta önce makyaj yaparken farkettim burnumun ucundan minik bi kemik çıktı tümsek duruyodu daha sonra o kemik burnumun ucunda bi kavis haline geldi doktorum şislikler indikçe ve ödemler geçince düzelecek istersen 6 ay bekle ufak bi operasyonla orayı törpüleriz diyo ama ben yinede korkuyorum çevremdekiler görüntüde bir sey yok diyolar ama ben taktım bi kere böyle bir şey yaşayan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.

Eklentiler

• IMG_20150722_013153-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 465
  • 20150909_141443-1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 447
Son düzenleme:

Benim bi arkadaşa oldu. Ameliyattan bir sene geçti daha ödem sanıyordu ama yapay kıkırdak kaymış. Onuda doktor lokal anasteziyle yerine oturtacak.

Benim bi arkadaşa oldu. Ameliyattan bir sene geçti daha ödem sanıyordu ama yapay kıkırdak kaymış. Onuda doktor lokal anasteziyle yerine oturtacak.
Allahım (( kıkırdak mı kaymış? Oda ne ya?(( Benim burnum ayne . Ya benim de kaysa ((( of daha çok korkuyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…