Piercing, Hızma Burnunu deldirenler yardımcı olur musunuz?

karaQmeL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
60
0
36
İstanbul
Arkadaşlar burnumu yaklaşık bir yıl once tabancayla deldirdim.ya cahilik falan yaptım bakamadım kapandı 1 hafta sonra farklı yerden tekrar deldirdim .gece uyurken hızma düşmüş sabh bi baktım delık kapnmıs =(( aradan 1 ay geçti geçmedi inadına ilk deldirgim yerden tekrar deldirdim bı hafta kadar kullandım kardesm burnuma vurdu yanlışkla kanadı bende cıkarım ve bıdada takamadım :))

aradan 2 ay geçti bı arkadasımla taksımde bı piercingciye gittm bu sefer farklı yerden igneile deldiler canım okdr yandiki .s tabancayla delime göre 1000 kat daha feci...taktıktan sonra ohh dedım :)
çunku kendı kendıne cıkma ihtimalı sıfırdı dokunsanlarda acımıyodu.fakat 3 gun sonra ... acı gerçekk hemen yan tarafında şişlik oluo bnmkı dısardan içerden degil sanırsam iltihab. kendı kendıne şişti kocaman oldu patladı içinden iltihap aktı krem falan derken hallettım tam kurtuldum derken gene gene gene. bıktım artık dewamlı sısıo okdr buyuyokı hızma yanında ufacık kalıo sonra patlıo azcık zaman sonra bda bda bda....
doktra gıttım cıkart dedı ama yapamammm =((( önerinz varmı nolurr yardımmm :((

Doktor söylemiş zaten çıkarman gerektiğini
kullanamamışsın zaten
iltihap yapmasına rağmen ısrar etme bence
enfeksiyon kaparsın o olur
üst üste deldirmek te ayrıca çok riskli
ben 6 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım
çokta seviyorum hızmayı ama
sonuçta sağlık daha önemli.
hızmanı çıkarmanı tavsiye edebilirim anca
iltihabın tedavi olduktan sonra illa tekrar denemek istiyorum dersen
steril bir ortamda yaptır

bende 6 senedir kullniyorum ve hic problem yasamadim ama sana tavsiyem kulak cubugunu batikona batirip ic kisimdan ve disindan gunde birkac kere temizlemen daha sonrada teramisin krem surmen kisacasi o iltahap sen temiz bakamadigin icin oluyor birkac gun dene gecmezsse israr etme ve cikart gecmis olsun canim:71:

benimde başıma büyük bir dert olmuştu 4 ay öncesinde :5:
hem içten hem dıştan ufak bi şişme yaşamıştım :59:
en sonunda yeni bi kıyafet aldım onu denerken etiketinin misine ipi gibi sert bi plastiği var o dikkatimi çekti :53:
kolanyaladım onu iyice dezenfekte ettikten sonra onu taktım :1: 1 hafta sonra da hepsi bitti kanama şişme hiçbirşey kalmamıştı:61: şimdi ise hızmam ve ben çok mutluyuz :3:

çıkartman en doğrusu kendi kendine daha çok zarar vermiş olucaksın geçtiğinde tekrardan deldirebilrsin

doktor demiş işte çıkart diye
bence de çıkarın ne de olsa sizin sağlığınızdan önemli değil ya...

çıkart çıkart sonra tekrar deldirirsin. benim de kulağım öyleydi, geçmiyo o iltihaplanma bir türlü bence de çıkart kurtul.

kız deli çıkartsana en önemli damar ve sinirler burunda toplanıyo doktorda demiş daha ne sorup duruyon :19:

bende 6 senedir kullniyorum ve hic problem yasamadim ama sana tavsiyem kulak cubugunu batikona batirip ic kisimdan ve disindan gunde birkac kere temizlemen daha sonrada teramisin krem surmen kisacasi o iltahap sen temiz bakamadigin icin oluyor birkac gun dene gecmezsse israr etme ve cikart gecmis olsun canim:71:

Mrb Canım bende burnumu deldireli 3 hafta oluo bugune kadar hiç bi şikayetim yoktu dün gumus hızma taktım ve hemen üst kısmı kan birikintisi oldu bende eski hızmamı qeri taktım merak ettğim kan birikintisi qeçermi ? umarım kalıcı deildir :(((

Back
X