Burnunu ilk beğenmeyip zamanla sevenler

leiaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2017
517
200
33
Bu konuyu özellikle ilk zamanlar şişlikler yüzünden umutsuz olanlar için bi umut olsun diye açtım.

Kuaförde tanıştığım kız burnunun 2 senede oturduğunu ilk nefret ettiğini söylemişti. Burun estetiği geçirmiş olan arkadaşlar burnunuz ilk aylarla 6 ay arasında nasıl farketti? Kalkıklık olsun burun ucu şişliği olsun köprü olsun burnunuz nasıl bir değişime uğradı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur :)

En sancılı dönem ilk 6 ay olduğuna yemin edebilirim:110: ben cok acele karar vererek ameliyat oldum Ankara'da Ünal şahin hocama Hatta 2. Kez tekrar görüşmeye gittiğimde ameliyat günü alıp cıktım. Cok spontane gelişti Yani, burda o kadar cok yazı okudum ki 10 15 tane doktora gidip ameliyat olmayan bi cok insan var cok şaşırıyorum:KK12: ameliyattan önce ki gece uyanıp vazgeçmiştim ama sabah gidip o ameliyatı oldum!!:KK45: İlk alçım vs. Çıktığında eve ağlayarak gittim bu ne keşke yaptırmasaydım lanet olsun diye diye. Aynalara bakmaz oldum ağladım.. hayır sanki eskiden cok güzsl bi burnum vardı da ameliyattan sonra kötüleşti, Nası aptalmışım:silah: neyse cok uzattım:D şuan sürekli yan profilden fotoğraf cekiniyorum gerçekten gün geçtikçe burun yüzünüze uygun bi hale geliyor ya da alışıyosunuz size güzel geliyo bilmiyorum:KK64: eğer görüntünüzden rahatsızsınız ve kararsızsanız hiç düşünmeyin gidin ve o ameliyatı olun!! Emin olun yıllarca burnunuzu gizleyip gezmekten daha zor değil:)

Burnunmu sadece ilk gün görünce panik yaptım..eyvah kalkık olmuş diye
Doktoruma sordum ..Burnum kalkık mı olacak diye "Hayır " dedi. Ondan sonra rahatladım
Size önerim ,önce doktorunuza sorun .Panik yapmayın Boşa üzülmeyin..

En sancılı dönem ilk 6 ay olduğuna yemin edebilirim:110: ben cok acele karar vererek ameliyat oldum Ankara'da Ünal şahin hocama Hatta 2. Kez tekrar görüşmeye gittiğimde ameliyat günü alıp cıktım. Cok spontane gelişti Yani, burda o kadar cok yazı okudum ki 10 15 tane doktora gidip ameliyat olmayan bi cok insan var cok şaşırıyorum:KK12: ameliyattan önce ki gece uyanıp vazgeçmiştim ama sabah gidip o ameliyatı oldum!!:KK45: İlk alçım vs. Çıktığında eve ağlayarak gittim bu ne keşke yaptırmasaydım lanet olsun diye diye. Aynalara bakmaz oldum ağladım.. hayır sanki eskiden cok güzsl bi burnum vardı da ameliyattan sonra kötüleşti, Nası aptalmışım:silah: neyse cok uzattım:KK70: şuan sürekli yan profilden fotoğraf cekiniyorum gerçekten gün geçtikçe burun yüzünüze uygun bi hale geliyor ya da alışıyosunuz size güzel geliyo bilmiyorum:KK64: eğer görüntünüzden rahatsızsınız ve kararsızsanız hiç düşünmeyin gidin ve o ameliyatı olun!! Emin olun yıllarca burnunuzu gizleyip gezmekten daha zor değil:)
geçmiş olsun :)

hadi başka yokmu kızlarr ameliyat olup uzun zaman geçmiş olanlar bakmıyo foruma galiba :110:

Tam tersi oldu
Ilk alci ciktiginda allahim dedim hayallerimdeki tam istedigim burun dedim cok cok cok guzel olmustu zaman gectikce kalkiklikbi hayli dustu ve burun delikleri coj orantisiz
Hep 6 aya duzelir diye moral bile ozmadim suan 9 ay olacak ve hic begenmiyorum

Back
X