Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pembemaviye gidiyorum çok memnunum ama çok pahalı bir hastane ben de değiştirmeyi düşünüyorum sen hangisine gidiyorsunmerhaba arkadaslar hangi hastanelerde dogum yapmayi planiyosunuz doktorlariniz kimdir
Bende pembe maviye gidiyorim hangi doktor sninki ?pembemaviye gidiyorum çok memnunum ama çok pahalı bir hastane ben de değiştirmeyi düşünüyorum sen hangisine gidiyorsun
Nevin ozsarac ilk bebeğimde de drum Nevin hanımdiBende pembe maviye gidiyorim hangi doktor sninki ?
Bende pembe maviye gidiyorim hangi doktor sninki ?
Nevin ozsarac ilk bebeğimde de drum Nevin hanımdi
Anladim ya ben hastaneden ve doktorumdan cok memnum en ufak bi sorunda hastanenin acilinde nobetci kadin dogumcu var bu bakimdan cok iyi ben ilk acibademe gittim memnun kalmadim ordanrentip cok iyi diye duydum. sgk anlasmali. fiyatlari daha uygun olabilir. ben ozel muayenehaneye gidiyorum. henuz cok yeni hastane hakkinda etraflica dusunmedim.
Acıbadem de çok iyidir aslında. Pembe mavi ve acıbadem bursada yeni doğan yoğun bakımı olan tek hastaneler. Allah göstermesin ne ile karşılaşacağımız belli değil. Bu ikisinden birini de tercih etmek mantıklı.Anladim ya ben hastaneden ve doktorumdan cok memnum en ufak bi sorunda hastanenin acilinde nobetci kadin dogumcu var bu bakimdan cok iyi ben ilk acibademe gittim memnun kalmadim ordan
Aynen oyle cnm acibademde o bekledigim sicakligi goremedigim icin pembe mavide gordum ouuzden orayi tercih ettim insanin icinin isinmasi gerekiyor doktorunaAcıbadem de çok iyidir aslında. Pembe mavi ve acıbadem bursada yeni doğan yoğun bakımı olan tek hastaneler. Allah göstermesin ne ile karşılaşacağımız belli değil. Bu ikisinden birini de tercih etmek mantıklı.
Ben cok memnun pembe mavi nedret hanima gidiyorum tavsiye ederikMerhaba kızlar bende yeni öğrendim 5 haftalık hemüz mesical park oktay altun doktorum ilk gittiğimde çok ilhişiydi ama sonuç göstermeye gittiğimde pek ilgilenmedi çok yoğundu belki ondandır bilmiyorum ama bende değiştirsem mi diye düşünüyorum
Neden 6 milyar verdiniz ki ?baska ne islem oldubahar Hastanesi nagihan hanımı çok duydum pembe maviye ilk dogumumu yaptım memnun kaldım ama bizde kan uyuşmazlığı var eşimle 6 milyara yakin para verip çıktık cocukta sarılık vardı doğum 4 milyardi zaten yani ikinci çocuk için mecburen başka hastane bulmaliyim çok zorlar maddi açıdan medical park ya da bahar hastanesini düşünüyorum zaten mecburen ilki sezaryen diye bu da öyle olacak bu arada rentipin fiyatlar uygun anlaşması var devletle ama o da bana uzak kafam karışık yani kizlar.....
Bende Nagihan hanıma gidiyorum canım. Kaç haftalık hamilesin sen?Bahar hastanesıne gıdıyorum Nagihan uzun güler. Memnunum Dogumumda nasipse Bu hastanede olucak..
20. haftamdayım canım sen ?Bende Nagihan hanıma gidiyorum canım. Kaç haftalık hamilesin sen?
Benim daha yeni :) 6 haftalık yaklaşık. Dün kesesini gördük bebişimin salı günü tekrar gidicez o zamanda bebeği görebiliriz dedi doktorum. Heyecanla bekliyorum salıyıı :)20. haftamdayım canım sen ?
Bnde İlk zamanlar sureklı cagırdı benı de keseyı gorduk sonra bebegı sonra kalp atısını dınledık falan :) cok guzel bi duygu sımdı 20. haftamdayım hareketlerı bıle bellı artık Allah saglıkla Kucagımıza almayı nasip etsin İlk bebek mi ?Benim daha yeni :) 6 haftalık yaklaşık. Dün kesesini gördük bebişimin salı günü tekrar gidicez o zamanda bebeği görebiliriz dedi doktorum. Heyecanla bekliyorum salıyıı :)
2. gebeliğim ama ilk bebeğimiz olucak inşallah. daha önce bi düşük yaptım bu bebeğim umudumu kestiğim anda geldi çok şükür :) bebeğini kaçıncı haftada gördün kalp atışını cinsiyetini falan kaçıncı haftalarda öğrendin?Bnde İlk zamanlar sureklı cagırdı benı de keseyı gorduk sonra bebegı sonra kalp atısını dınledık falan :) cok guzel bi duygu sımdı 20. haftamdayım hareketlerı bıle bellı artık Allah saglıkla Kucagımıza almayı nasip etsin İlk bebek mi ?