Bursa 2016 anne adaylari

Acibadem de yalnizca doğum 8 bin civarı imiş. Bana cok fazla geldi.Ek masraflar da olacak sonuçta. Jimer guzel bir hastaneymis diye duymuştum ben de fakat kadın doktor tercih edeceğim gibi duruyor eger zaruri bir durum cikmazsa ortaya. Nuray Hanımı önerdiler Jimer den.Onunla ilgili bilgin var mı ?
Yok cnm benimde doktorum yeni geçti zaten hastaneye

Merhaba Kızlar,
Esentepe Hast. Neşe Solak Korkmazer ile ilgili bilgisi olan var mı? Aslında Medicabil Zuhal hanim istemistim ama randevuyu 1 ay sonraya alabildim ondan, çok yoğun bi doktor. Normal dogum yanlisi ama mecbur kaldiginda sezeryani da cok iyi birine ihtiyacim var.Haftam da yaklasti ve hala bir doktorum yok:KK17:

Merhaba Kızlar,
Esentepe Hast. Neşe Solak Korkmazer ile ilgili bilgisi olan var mı? Aslında Medicabil Zuhal hanim istemistim ama randevuyu 1 ay sonraya alabildim ondan, çok yoğun bi doktor. Normal dogum yanlisi ama mecbur kaldiginda sezeryani da cok iyi birine ihtiyacim var.Haftam da yaklasti ve hala bir doktorum yok:KK17:
Ben medikabil Oktay beye gidiyorum cnm memnunum düşünürsen tavsiye ederim :)

Merhaba,
Medicabile gidenler güncel doğum ücretlerini yazabilir mi? Bir forumda 2016 itibarı ile isteğe bağlı ve zorunlu sezeryan aynı fiyat diye okudum 2000₺ şeklinde, doğru mudur?

Kızlar merhaba bursada doktor arayislarinizda son durum nedir? Ben ozel nedenlerden dolayi bursada dogun yapmak zorunda kalacagim bebegim 29 haftalık.Normal dogum yaptiran kadın doktora ihtiyacim var.Hem.yeni bir doktor hem farkli bir sehir hem de haftamin ilerlemis olmasi beni cok strese soktu dr bulmak konusunda.yardimci olursaniz cok minnettar kalirim
bende bu ay hastane degistirmek zorunda kaldim osmangazi hastanesini oneririm hem yenilendi hemde guler hanmdan cok memnun kaldim fiyatlarda uygun yeni dogan yogun bakimida var istersen arastirabilursin

Selam kizlar ben fatma nuray hnma gidiyorum jimerde gayet de memnunum cana yakin ve ilgili doktor.

bende bu ay hastane degistirmek zorunda kaldim osmangazi hastanesini oneririm hem yenilendi hemde guler hanmdan cok memnun kaldim fiyatlarda uygun yeni dogan yogun bakimida var istersen arastirabilursin
Yenidogan varsa bende oraya gidebilirim. Cunku erken dogum riskim var.ilgisi nasil

Ben 30 küsüruncu haftada dr değiştirip acıbadem hastanesi dr aylin karahasan a gitmeye başladım. Eski drumun asla normal doğmaz dediği bebeğim normal doğumla sağlıkla geldi. Aylin hanım asla planlı sezeryanci bir dr değil. Kendi konforu için sizi sezeryana sürüklemiyor. Ben ondan başkasına güvrnemedim,
merhaba ben de 30. haftamdayım doktor değiştirmek zorundayım ve aylin hanımı düşünüyorum ama tedirginm bu haftadan sonra değişiklik olmaz diyecek diye...

merhaba ben de 30. haftamdayım doktor değiştirmek zorundayım ve aylin hanımı düşünüyorum ama tedirginm bu haftadan sonra değişiklik olmaz diyecek diye...
demeyecek :) eger degismediyse tabi. cok dogru bir karar, cok iyi bir doktor. dogumhaneye gecmeden onceki gozlerindeki heyecan hayatim boyunca unutmayacagim bir sahne. saglikla kucaginiza alin.

Back
X