Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Medikalparkta mı doğum yaptınız memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi bende orayı düşünüyorumdaMartta normal doğum medicalpark 2500dü
Aynı odada 2 tane doğum yapan birinin olması çok saçma doğum katı olmadığına emin misiniz bebeğe değilde anneye bakıyodur belki aynı hemşireler ağrı kesici vs için. O zaman gidip bilgi alayım yakın zamanda bende doktorum Ahmet yılmaz mıayenehanesine gidiyorum 3 seferdir ondan önce songül yapıcıya gidiyodum değiştirdim ahmet beyden çok memnunum oda doğumları medikalparkta yaptırıyo genelde jimerdede yapıyo isterseniz ama jimerde iyi değil anestezi doktorları falan medikalde nasıl acaba anestezistker bi bilginiz var mı sezeryan olucam muhtemelen epiduralli siz kaç haftalıksınızMerhaba medicalparkta doğum yapmadım ancak ciddi bi şekilde araştırdım. Ben çok detaycı birisiyimdir kayınpederim yattı geçen ay didik didik ettim doğum ile ilgili hastaneyi fikirlerim şu şekilde; odalar çok güzel çift kişilik ve liv concept denen tek kişilik odalar var. Biz tek kişilikteydik ve harika ötesii hasta ve refakatçi için ayrı tv bile var süslemeye falan çok uygun. Banyosu sanki otel banyosu gibi o derece yani. Ama.... hastanede bi doğum katı yok bence bu en kötü olay. Bizim bulunduğumuz katta hep ameliyatlı hastalar vardı 2 tane de bebek vardı. Bana bu çok saçma geldi enfeksiyonlu olan bir sürü hasta olabilir orda yetişkin hasta katı sonuçta.gördüğüm kadarıyla herkese aynı hemşireler bakıyor yeni doğan hemşiresi ayrı olmaz mı? Ayrı geliyor olsa bile nöbetçi hemşirelerin yanında hiç görmedim gerçi ama istediğim an yardım alabileceğim bi konumda değiller. Bunlar yeni doğan için önemli durumlar canı. Ayrıca siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba bende doktor araştırıyorum.
Ben şuan gebe değilim inşallah allah tekrar nasip eder. Riskli gebelik sınıfındayım o yüzden detaylı sprup soruşturuyorum. İlk doğumumu pembe mavide yapmıştım. Elbette gidip kendiniz bilgi almanız çok daha iyi. Anestezi doktorları ile ilgili inanın bilgim yokAynı odada 2 tane doğum yapan birinin olması çok saçma doğum katı olmadığına emin misiniz bebeğe değilde anneye bakıyodur belki aynı hemşireler ağrı kesici vs için. O zaman gidip bilgi alayım yakın zamanda bende doktorum Ahmet yılmaz mıayenehanesine gidiyorum 3 seferdir ondan önce songül yapıcıya gidiyodum değiştirdim ahmet beyden çok memnunum oda doğumları medikalparkta yaptırıyo genelde jimerdede yapıyo isterseniz ama jimerde iyi değil anestezi doktorları falan medikalde nasıl acaba anestezistker bi bilginiz var mı sezeryan olucam muhtemelen epiduralli siz kaç haftalıksınız
İnşallah Allah yarıdmcınız olsunBen şuan gebe değilim inşallah allah tekrar nasip eder. Riskli gebelik sınıfındayım o yüzden detaylı sprup soruşturuyorum. İlk doğumumu pembe mavide yapmıştım. Elbette gidip kendiniz bilgi almanız çok daha iyi. Anestezi doktorları ile ilgili inanın bilgim yok
Teşekkür ederimm amin inşallah. Gecelik fiyatı 400 tl medicalin.İnşallah Allah yarıdmcınız olsunpembe mavide biraz uçukmuş fiyatlar sanırım peki ameliyat haricinde tek kişilik odaya extra ücret ödemişmiydiniz
aaa bende gerçek aydının ilgisinden çok memnunum . ayrıldı gerçi medikalparktanGerçek aydın. İşini yapan bir doktor. Fazla ilgi bekleyen biri değilseniz iidealdir. Medicalpark otopark parası yüzünden nefret ettiğim bir hastane ama doktorum iyiydi. Doğumhane normal bir odaydı :))) Tekrar bebeğim olsa başka bir hastaneye giderim ama.
Yildirim dorukta eger nobetci doktoru kabul ederseniz bu fiyatlar gecerli ama ozellikle bir doktor secerseniz yani ornegin gizem hanim ya da baska x bir doktor kendi (hastanedeki doktorlardan tercih ettiginiz bir doktor)yaptirsin isterseniz arti 1000 tl odemeniz gerekiyor.siz nerede yaptiniz dogumuÇekirge doruk gökçe hanım (doktor farkediyor) =2300 normal. 2800 sezeryan
Yıldırım doruk = arkadaşım gizem diye bir doktorda sezeryan yaptı = 2000 tl epiduralli sezeryan. 1800 sezeryan sanıyorum.
Songül yapıcı dan neden vazgeçtinizAynı odada 2 tane doğum yapan birinin olması çok saçma doğum katı olmadığına emin misiniz bebeğe değilde anneye bakıyodur belki aynı hemşireler ağrı kesici vs için. O zaman gidip bilgi alayım yakın zamanda bende doktorum Ahmet yılmaz mıayenehanesine gidiyorum 3 seferdir ondan önce songül yapıcıya gidiyodum değiştirdim ahmet beyden çok memnunum oda doğumları medikalparkta yaptırıyo genelde jimerdede yapıyo isterseniz ama jimerde iyi değil anestezi doktorları falan medikalde nasıl acaba anestezistker bi bilginiz var mı sezeryan olucam muhtemelen epiduralli siz kaç haftalıksınız
Çekirge dorukta yaptım epiduralli aşılar 3000 e fln çıktıYildirim dorukta eger nobetci doktoru kabul ederseniz bu fiyatlar gecerli ama ozellikle bir doktor secerseniz yani ornegin gizem hanim ya da baska x bir doktor kendi (hastanedeki doktorlardan tercih ettiginiz bir doktor)yaptirsin isterseniz arti 1000 tl odemeniz gerekiyor.siz nerede yaptiniz dogumu
Allah anali babali buyutsun insallah:)benim de az kaldi ama tereddutluyum cunku her seye ek ucret talep ediyorlar paket fiyat da yok ucu acik kaliyor boyle o yuzden kararsiz kaliyorum sizin sezeryan miydi dogumÇekirge dorukta yaptım epiduralli aşılar 3000 e fln çıktı