Doğuma Hazırlık BURSA 2017 DOGUM UCRET BILGISI

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Songül yapıcı dan neden vazgeçtiniz
Gebeliğimi öğrendiğimden beri ona gidiyodum tavsiyeler üzerine 20.Haftada sağ kasık ağrısıyla gttim kendisine tabi zorla beni gazdır diye o ağrıyla 2 gün evde bekletti geçmeyince ben gitmek istedim çünkü tatile gidiyodu hastanedende ayrılcaktı gittiğimde bebeğin suyunun geçen haftaya göre daha fazla olduğunu söyledi ve fitil verdi neden olabileceğini sorduğumda doyurucu bi açıklama yapmadı cumartesiydi başından savdı resmen beni 5 dk da sonra ben akşam ilacl aldım yarım saat sonra uykudan karın ağrısıyla uyandım afedersiniz büyük tuvaletimi yaptırdı fitil bana vücut kabul etmedi yani midem bulandı titremeye başladım soğuk soğuk terledim hemen prospektüsü okudum hepsi yazıyodu ertesi gün sabah 8 buçukta mesaj attım yan etki yaptığını söyledim çok ilgili doktorum bana o gün öğlen 15.00 de cvp verdi ve ilacın öyle bişey yapmayacağını kullanmaya devam etmemi söyledi tamam dedim ama tabiki kullanmadım bebeğe zarar verebilir düşüncesiyle sonra şimdi ki doktorumdan randevu aldı. Bi kaç gün sonra gittim ama o hafta sonu bana zehir oldu üzüntüden nette çok kötü şeyler yazıyodu su fazlalığıyla ilgili sonra ahmet beye gittiğimde herşeyin gayet yolunda o ilacında çok gereksiz olduğunu söyledi ve bana bazı testler sordu ben yapılmadığını söyledim toksoplazma bilirubin vs bunları bile yapmamış bana doktorum bile çok şaşırdı yani o günden sonrada gitmedim

ben 4 sene önce pembe mavide doğum yaptım , şimdi yine oraya gidiyorum İsmail Küçükerdoğan çok memnunum ilk doğumum riskliydi drum iyi olmasatdı gebelik zehirlenmesi geçiriyordum

Merhaba ben 2017 14 subat ta yildirim doruk da epidralli normal dogum yaptim 1750 tl idi. Doktorum neriman celikti. 13 subat gecesi sancim gelmeden su ve kanama ile birlikte hastahaneye gittik. Ve tesadufen neriman hanim o gece nobetci idi. Yatis verdi. Antibiyotikli serum takti ve sonrasinda yanima bile ugramadi. O gece rahat rahat uyudu. Ertrsi gun nuray hanim diye bir doktor doguma alacagini soyledi. Sancim olmadigi icin suni sanci taktilar tam 6 saat deli gibi bagirttirdiktan sonra beni epudral yapmaya karar verdiler. Gece 3 te yattigim hastahaneye ertesi gun ogleden sonra 3 te doguma aldilar. Dogum aninda iki tane ebenin karnima bastiracagini bilmiyirdum kemiklerim kiriliyordu resmen nefes alamiyordum. Doktor nuray hanim hadi dogur artik kurtaja gidicem daha bak senin yuzunden gec kaldim ikin diyorum gibi seyler soyluyordu. Cocuk zorla dogdu bastiran ebe ben bu isi hic beceremiyorum diye espri yapiyor. Cocuk kanalda fazla kaldigi icin mikrop kapmisti. Su yutmustu. Solunum problrmi yasiyordu. Bir hafta kuvezde kaldi. Ve ben bu dogumun acisini asla unutmadim. Simdi yeniden hamileyim ve ne yapacagimi kime gidecegimi bile bilmiyorum.

Back
X