Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Girişte ki karşılamadan fiyatların yazılı olduğu bir kağıt veriyorlardı. Ben Eylül ayında almıştım 120 bin gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.Bugün Bursa Acıbadem Hastanesinde Prf. Doktor Şahin bey ile görüşmeye gittik geçmiş süreci anlattık ve tüp bebek sürecine gelmişsiniz dedi düşünün gelin dedi ama fiyat açısından sormayı unuttuk bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler verdiğiniz bilgi için bugün görüştüm ilaçlar hariç 150 bin TL dendiGirişte ki karşılamadan fiyatların yazılı olduğu bir kağıt veriyorlardı. Ben Eylül ayında almıştım 120 bin gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.
İlaçlarla ne kadar oluyor acaba ve ödeme imkanları nedir sorabildiniz miTeşekkürler verdiğiniz bilgi için bugün görüştüm ilaçlar hariç 150 bin TL dendi
Benim iki tanıdığım memnun kaldıMerhaba benden kendisiyle dün öngörüşme için gittim. Ama buradaki yorumlardanda kafam karıştı çok kötü yorumlar da var. Çevrenizde giden iyi veya kötü sonuç alan var mı sizin?
Teşekkür ederim dönüş için. Açıkçası laboratuvar da doktor kadar önemli o yüzden neresi iyi karar veremiyorum.Benim iki tanıdığım memnun kaldı
Peki Suat Hazer ve Osman Develioğlu hakkında bilgi sahibi misiniz? Üçü arasında kaldım bende.Ben Şehir Hastanesinde yaptırdım ama eğer orada yaptırmadaydım Şahin Bey’e gidecektim.Çevremde herkes çok memnun ,doktor bey de çok pozitif ve güler yüzlü.Fiyat bana biraz yüksek çıkmıştı,önden bir operasyon tavsiye etmişti çünkü.
Ben de Osman Develioğlu ve Şahin Bey arasında kalmıştım ama Osman Bey kiloya takıntılı olduğu için Şahin Bey daha yumuşak ve güler yüzlü gelmişti.Suat Hazel isim olarak duydum ama hiç araştırmadım.Peki Suat Hazer ve Osman Develioğlu hakkında bilgi sahibi misiniz? Üçü arasında kaldım bende.
Osman hoca da muayene oldum bugün benim kilo problemim yok o nedenle ona takılmadı.Ben de Osman Develioğlu ve Şahin Bey arasında kalmıştım ama Osman Bey kiloya takıntılı olduğu için Şahin Bey daha yumuşak ve güler yüzlü gelmişti.Suat Hazel isim olarak duydum ama hiç araştırmadım.
fiyatlar nedirOsman hoca da muayene oldum bugün benim kilo problemim yok o nedenle ona takılmadı.
Detaylı tüp bebek fiyatını henüz bilmiyorum sordum ama 180 gibi dedi fiyatı hastaneylede konuşmak gerekiyor aslında. Muayenesi 5500 dü kredi kartınafiyatlar nedir
İlaçlar dahil 180 mi dedi sizeDetaylı tüp bebek fiyatını henüz bilmiyorum sordum ama 180 gibi dedi fiyatı hastaneylede konuşmak gerekiyor aslında. Muayenesi 5500 dü kredi kartına