Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bursa bahar hastanesinde doğum yapan arkadaşlar varsa doğum sırasında neler kullandınız yada kullanamadınız hastane çantasına gereksiz şeyler koymaktansa ne kullandınız bilgi verirseniz sevinirim
canım ben güler hanıma gidiyorum ama dokotor olarak sormuyorum hastanede doğum yaptığınızda neler gerekli oldu yada olmadıyani hastanede neleri veriyorlar?
çarşamba günü arkadaşım normal doğum yaptı bahar hastanesinde bebeğin ilk kıyafetlerini falan vermişler 1gece kalmalı 490 lira ödemiş cok memnun kaldım dedi
çarşamba günü arkadaşım normal doğum yaptı bahar hastanesinde bebeğin ilk kıyafetlerini falan vermişler 1gece kalmalı 490 lira ödemiş cok memnun kaldım dedi
saol canım benimde sezeryan olucak kısmet olursa çantayı yavaş yavaş hazırlamaya başladım ama yanıma ne alacağımı bilemedim hastanede hasta bezi çocuk bezi gibi ihtiyaçları veriyorlarmı fazla yanımda yük yapmak istemiyorum terlik veriyolarmış diye duydum tarlik almıcam yanıma kıyafetide duymuştum
saol canım benimde sezeryan olucak kısmet olursa çantayı yavaş yavaş hazırlamaya başladım ama yanıma ne alacağımı bilemedim hastanede hasta bezi çocuk bezi gibi ihtiyaçları veriyorlarmı fazla yanımda yük yapmak istemiyorum terlik veriyolarmış diye duydum tarlik almıcam yanıma kıyafetide duymuştum
kızlar bahar hastanesinde doğum ücretlerini biliyomusunuz??benim ilki sezeryan mecbur bu da sezeryan olcak isteğe bağlıyla zorunlu sezeryan ücreti farklıymış sanırım..bi de sezeryan sonrası normal doğum yaptırırlar mı acaba orda