Bursa bahar hastanesine ekinden sonra gelen büyük zam

sumeyye86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
63
0
86
39
Bursa
Merhaba arkadaşlar.
şuan 16+5 günlük hamileyim bahar hastanesinde nagihan hanıma gidiyorum.oğlumu da onda doğum yapmıtım.ancak uçbucuk yıldır hastanede fiyatlar değişmezken ekim ayından sonra tamiki katı zam geliyor.çok sinirlerim bozuldu var mı benim durumumda olanlar

Merhaba arkadaşlar.
şuan 16+5 günlük hamileyim bahar hastanesinde nagihan hanıma gidiyorum.oğlumu da onda doğum yapmıtım.ancak uçbucuk yıldır hastanede fiyatlar değişmezken ekim ayından sonra tamiki katı zam geliyor.çok sinirlerim bozuldu var mı benim durumumda olanlar

ben de bahar hastanesine gitmek istiyorum canım. fiyatlar hakkında bilgim yok. ne kadar zam gelmiş peki ne kadar şu an ki fiyatlar. ayrıca bişi sorucam nagihan hanım duyduğum kadarıyla çok yoğunmuş. ben geçen ay randevu almak istedim 2 ay sonrasına verdi. telefonla değilde hastaneden de randevu alınıyor mu ?

Evt nagihan hanim yogun oluyor ama iyi bir doktor.550 normal dogum 600 mecburi sezeryandi ama gecen hafta randevu icin gittigimde sordum tam iki kati artiyor ekimden sonra 1200 olacagini soylediler.bu kadar fazla bir zam beklemiyordum ama bu saatten sonra doktor degistirmek istemiyorum.bu arada nagihan hanimin hastasi cok ama sabah saatlerinde alirsan sira beklemezsin.hastaneden de randevu alaviliyorsun ancak degisen birsey yok telden almakla ayni.

Evt nagihan hanim yogun oluyor ama iyi bir doktor.550 normal dogum 600 mecburi sezeryandi ama gecen hafta randevu icin gittigimde sordum tam iki kati artiyor ekimden sonra 1200 olacagini soylediler.bu kadar fazla bir zam beklemiyordum ama bu saatten sonra doktor degistirmek istemiyorum.bu arada nagihan hanimin hastasi cok ama sabah saatlerinde alirsan sira beklemezsin.hastaneden de randevu alaviliyorsun ancak degisen birsey yok telden almakla ayni.

normal doğum mu 1200 tl olcakmış :53:
ben şu an çekirge dorukta sühendan hanıma gidiyorum normal doğum 1240 tl demişlerdi bahar hastanesinle çokta bi fark yok. zaten bu saatten sonra da nagihan hanım ben kabul eder mi bilmiyorum. 7. ayıma girdim. off çok kafam karıştı :44:

Back
X