BURSA çekirge doruk hastanesi özlem başak üstünyurt gidenler yardım

bidahakı kontrole gittiğinizde orda baska doktor bekleyen hanınlarla konusun doktorunu sorun . Bu fokdoktoru duymadım ordaevrım diye bi doktor var onu duydum memnunlardı

Evet Evrim hanım var fakat çok kalabalıktı randevuyu çok geç tarihe verdiği için Özlem hanıma aldım şimdi Evrim hanıma randevu alsam nasıl olur bilemiyorum çok kafam karışık :KK12: Bursada tanıdığınız iyi kadın doğum doktoru varmı bildiğiniz?

Evet Evrim hanım var fakat çok kalabalıktı randevuyu çok geç tarihe verdiği için Özlem hanıma aldım şimdi Evrim hanıma randevu alsam nasıl olur bilemiyorum çok kafam karışık :KK12: Bursada tanıdığınız iyi kadın doğum doktoru varmı bildiğiniz?
ucret vok önemli degılse sizin için jimerde cenk bey var medicalde srhrekustundeki medicalde erkek doktor var ama adını unuttum. Evrim de baya iyiymiş

Ben Cenk Beye gitmek istiyorum fakat 7000-8000 diyorlar doğum fiyatları için buda beni aşar, medicalde ahmet yılmaz var fakat memnun kalmayanlar doğumu kötü geçirenler okudum o yüzden kararsız kaldım. Şimdi evrim hanıma randevu alsam ayıp olurmu diyorum odaları yanyana :KK43:

Ben Cenk Beye gitmek istiyorum fakat 7000-8000 diyorlar doğum fiyatları için buda beni aşar, medicalde ahmet yılmaz var fakat memnun kalmayanlar doğumu kötü geçirenler okudum o yüzden kararsız kaldım. Şimdi evrim hanıma randevu alsam ayıp olurmu diyorum odaları yanyana :KK43:
ne ayıp olcak canım evrıme al sen herkrs secımınde özgür kım uyıysr ona gıdeceksın tabıkı sağlık meselesi kuaför secmiyoruz ya :)

evrime ılk kontrolunu yaptırdıktan sonra ıkıncısı için hemen al anca yer buluyorsun vunki. Ben yıldırım dorukta yaptım nuray hanıma giytim oda cok dolu oluyordu kontrolden cıkınca ıkıncı randevuyu hemen alıyordum. Çok memnundum doktorumdan ama memnun olmayanlarda varmış herkrse gore degısıyor işte

Back
X