Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtileriniz nelerdi bende carsamba günü aşılama yaptirdim ve hicbir sey hissetmiyorumMerhaba jimer suat bey yaptı (kesinlikle işini bilen bir dr) aşılamamı ilk seferde tuttu şükürlerolsun
Bende oda yok, umarim sizin gibi hamileyimdir ne guzel saglikla kucaginiza alin bebeginizi insBenimde pek belirtim olmadı sadece şişkinlik gaz sindirim problemim oldu
Bende oda yok, umarim sizin gibi hamileyimdir ne guzel saglikla kucaginiza alin bebeginizi ins
[/QUO
teşekkür ederim inşallah
Canım ne kadara yaptırdın aşılamayıMerhaba jimer suat bey yaptı (kesinlikle işini bilen bir dr) aşılamamı ilk seferde tuttu şükürlerolsun
Bursa merkezde aşılama yapan iyi bir hastane,dr ve bu deneyimden başarılı sonuç alan var mı? Lütfen önerilerinizi yazar mısınızz ? :) ve kaçıncı aşılamanız tuttu?? Teşekkür ederim...
Merhaba erkek sıkıntısı mı vardı bayan mıMerhaba jimer suat bey yaptı (kesinlikle işini bilen bir dr) aşılamamı ilk seferde tuttu şükürlerolsun
Nihat beye yakınım gebelik takibi için gitmişti memnun kaldı ama infertilitede nasıl hiç bilmiyorumMedicabil Nihat gök te yaptıracağım çok merak ediyorum ne olacak
Canım ne kadara yaptırdın aşılamayı rica etsem cevap verebilir misinMerhaba jimer suat bey yaptı (kesinlikle işini bilen bir dr) aşılamamı ilk seferde tuttu şükürlerolsun
1850 aşılama fiyatı ilaçlar 400 civarı tutmuştu ama ilaçlar kişiye göre değişebilir belkiCanım ne kadara yaptırdın aşılamayı rica etsem cevap verebilir misin