BURSA da burun estetiği olmak istiyorum önerileriniz var mıdır ?

yildizzhanim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
11
1
6
26
Kızlar merhaba sırf bu konu için üyelik açtım :) bursada yaşıyorum ve burnumun görüntüsünden rahatsızım rahatsız olduğum gibi yeteri kadar nefes alamadığımı da düşünüyorum estetik olmak istiyorum fakat bursa istanbul gibi değil bilindik doktorlar yok. AMELİYATIMIN HER ŞEYDEN ÖNCE 10 bin lirayı aşmaması gerek hastane masraflarıyla 8 bin 9 bin olması lazım bütçem bu kadar. İSTANBULDA OLUR AMA FİYATININ UYGUN OLMASI VE RAHATLIKLA BURNUMU TESLİM EDEBİLECEĞİM BİR DOKTOR OLMASI LAZIM. AMA ÖNCELİK BURSA :) yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden :KK16:

Kızlar merhaba sırf bu konu için üyelik açtım :) bursada yaşıyorum ve burnumun görüntüsünden rahatsızım rahatsız olduğum gibi yeteri kadar nefes alamadığımı da düşünüyorum estetik olmak istiyorum fakat bursa istanbul gibi değil bilindik doktorlar yok. AMELİYATIMIN HER ŞEYDEN ÖNCE 10 bin lirayı aşmaması gerek hastane masraflarıyla 8 bin 9 bin olması lazım bütçem bu kadar. İSTANBULDA OLUR AMA FİYATININ UYGUN OLMASI VE RAHATLIKLA BURNUMU TESLİM EDEBİLECEĞİM BİR DOKTOR OLMASI LAZIM. AMA ÖNCELİK BURSA :) yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden :KK16:
Canım ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ben olalı 1 yıl olucak haziranda onkolojide oldum ümit çakıra çok iyi bi doktor ama illede özel diyosan cengiz bozkurt var birde alper bayraktar var bir araştır derim ikisiylede görüştüm ama 5 binden aşağı istemediler bana uymadı devlette oldum memnunum şimdilik

Canım bende daha 10 gün önce ameliyat oldum bursada oturuyorum ama doktor tavsiyesi üzerine inegölde oldum özel cihangir hastanesinde ercan aydın beye instegram ve facebook tada var sayfası ben şuan memnunum ama daha çok erken tabi şişlikler insin ozaman daha iyi anlicam nasıl olduğunu sende git bi konuş istersen imkânın varsa eğer fiyatıda söylediğin kadar yüksek değil 4.000 oldum ben hastanede güzel rahat edersin doktor hemşireler hepsi çok ilgili çok temiz bir hastane

Burnunuzda çok sorun yoksa olmayın derim. Ben yaklaşık 3 yıl önce Ömer Buhseme oldum . İlk aylar memnundum ama şuan kesinlikle memnun değilim.bende çok araştırdım ama olmadı.hatta eskisi daha iyiydi. Ameliyattan sonra birde kaşıntı ve koku alamama problemleri çıktı.

Kemikli ve ucu düşük bir burnum var kendimi bildim bileli burun şeklimden rahatsızım yıllardır istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum aslında şuan ameliyattan ziyade iyileşme süreci düşündürüyor beni. 15 aylık bir kızım var rahat ilgilenebilirmiyim darbe alırmıyım korkusu sardı şimdide

Gulsahcik bilgi varmı ben alper ve cengizle görüştüm ama arada kaldım hangisi daha iyidir lütfen bilgin varsa bilgi verr misn

Back
X