Bursa da çocuk doktoru

ben çekirge dorukta erdoğan yüzkollara götürüyorum.gayet de mnununz
özlüce dörtçelik çocuk hastanesini de çok meth ediyorlar.

dörtçelik çocuk hastanesinde nazmi beyi tavsiye edebilirim. kızım yeni doğan sarılığı oldu. ben çok endişelendim ve çok üzüldüm. hiç endişelenme 1 hafta sonra düşecek bu değer dedi ve dediği gibi 1 hafta sonra değer düşmeye başladı. tecrübeli ve güleryüzlü bir doktor tavsiye ederim.

bizim doktorumuzda çekirge dorutan NİLÜFER ÜLKÜ hanım çok ilgili doktor telefonu 24 saat açık telefondan heran ulaşabiliyoruz ben çok memnunnum

yukarda yazdığım gibi ilk aylar dörtçelik çocuk hast. de nazmi kurtaş a götürüyordum bebeğimi. ilk zamanlar memnundum. benim sütüm yetmediği için bebeğime mama takviyesi yapıyorum fakat mamaya çok fazla karşı bir doktor ve mama da veriyorum deyince her seferinde bana çok sert çıktı. ama kızım doymuyor ne yapayım ağlıyor. mecburen veriyorum. bir de devlet hast. olduğu için muayne çok kısa sürüyordu. ben de değiştirmek zorunda kaldım. KK dan bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine medical park da Dr Arif Canan a götürdüm kızımı. gerçekten çok fark var. randevulu gittiğimiz için hiç sıra falan beklemedik, yani dörtçeliktekinin 2 katı muayne süresi. ve birçok yararlı bilgi verdi bize. memnun kaldım yani ve bundan sonra da devam etmeyi düşünüyorum. ayrıca medicalin sgk ile anlaşması devam ediyor. çok az bir ücret ödeniyor. bilginize.

MART ayının ortası gibi RENTIP 'ta çalışan SONER SARMAŞIK OSMANGAZİ TIP YENİ BİNASINA GEÇECEKMİŞ. Biz kendisinden çok memnunuz yoğun bakım doktoru idi kızımın herkese tavsiye ederim

Muzaffer ocak hocayı tavsiye ediyorum.kendisi daha öncede jimer Hastanesindeydi kendisini yakinen tanıma şansımız jimer de oldu diğer doktorlara göre sabırlı ve güler yüzlü ayrıca açıklayıcı ve sizi panik yaptığınız durumlarda rahatlatıyor .kendisi jimer den ayrıldığında bunu daha iyi anladım farklı doktorlara gittikten sonra kendisinin muayenesi var randevulu çalışıyor sıra bekleme durumunuz olmuyor yeni yerinde gerekli durumlarda diğer muayenelere göre farkı serum ve tahlillerin de kendisi tarafından kendi muayenesinde yapılması en önemliside her zaman arıyor olabilmemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…