- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 438
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
kızlar pzt bursa da nerede detaylı ultrason yaptıracağım ....
nerede yaptırsam ??
nerede yaptırsam ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mühim değil ne demek☺☺☺çok teşekkür ederim canımmmmmmmmmmmmmm
![]()
meraba ben de rentıpa gıdıyrm ama ayrıntılı ultrasona 200 dedıler sızce pahalı degıl mı daha uygununu bulmak ıstıyorum ama buraları pek tanımıyorumben rentıpa gidiyorum. 53 liraya yaptırdım. fakat 2016 itibariyle rentıp sgk kapsamından çıkarıldı.ama bu haliyle bile diger hastanelerin muayene ücretlerinden daha ucuz. Mağduriyet olmasın diye ücretleri çok arttırmadılar. detaylı ultrason fiyatının da cok arttıgını sanmıyorum.Yine de sen bir arayıp sor. yalnız şunu da belirteyim baska hastanelerde olduğu gibi renkli değil. siyah beyaz. ve Cd falan vermiyorlar. Cocuğun organlarına teker teker bakılıyor , inceleniyor, ölçülüyor. yani yapılması gereken her şey yapılıyor. ben cd istiyorum renkli istiyorum dersen doruk hastanesine gidebilirsin
ciddi misin çok şaşırdım epey yükselmiş fiyat.bieksc ay önce yaptırdım. Tabi SGK kapsamından çıkarılınca fiyatlara yansıdı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. dogum.ucretlerini bile 100 -200 lira kadar arttirdilar.Yine de diğer hastanelere göre daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Doruk Hastanesi, Medicabil ve medicalparka sormanı oneririrm canım. Zaten pembemavi, jimer Acıbadem gibi hastanelerde fiyatlar el yakiyormeraba ben de rentıpa gıdıyrm ama ayrıntılı ultrasona 200 dedıler sızce pahalı degıl mı daha uygununu bulmak ıstıyorum ama buraları pek tanımıyorum
Evet canım yaa hala karar veremedim uygun bulamazsam istanbulda yapan devlet hastanesi varmis ailemde orda zaten bakalim hayirlisiciddi misin çok şaşırdım epey yükselmiş fiyat.bieksc ay önce yaptırdım. Tabi SGK kapsamından çıkarılınca fiyatlara yansıdı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. dogum.ucretlerini bile 100 -200 lira kadar arttirdilar.Yine de diğer hastanelere göre daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Doruk Hastanesi, Medicabil ve medicalparka sormanı oneririrm canım. Zaten pembemavi, jimer Acıbadem gibi hastanelerde fiyatlar el yakiyor
anladım canım bak zaten arkadaş yazmış medicabilde 60 lira imiş. Rentipin yan tarafında o da. gormussundurEvet canım yaa hala karar veremedim uygun bulamazsam istanbulda yapan devlet hastanesi varmis ailemde orda zaten bakalim hayirlisi
Siyah beyaz iki boyutlu demis ya yine de herseyine bakiyorlar mi acabaanladım canım bak zaten arkadaş yazmış medicabilde 60 lira imiş. Rentipin yan tarafında o da. gormussundur
bakarlar tabi renkli de sadece daha net görüyorsun bebeği. Ama siyah beyazda da her şeyine bakılıyorSiyah beyaz iki boyutlu demis ya yine de herseyine bakiyorlar mi acaba
Sagol canim Allah razi olsun hakkini helal et zamanini aldimbakarlar tabi renkli de sadece daha net görüyorsun bebeği. Ama siyah beyazda da her şeyine bakılıyor
helal olsun ne demek canım☺Sagol canim Allah razi olsun hakkini helal et zamanini aldim
Ben rentipa gidiyorum oranin hastasiysan 100 degilsen 200e yapiyolarArkadaşlar bende şubatta gidicem doruktan randevu aldım ayrıntılı ultrason için ama 225 lira dediler.Arada çok uçuk fark var acaba farkı ne ki?