BURSA da detaylı ultrason nerede yaptırdınız??*Fiyatı?

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
kızlar pzt bursa da nerede detaylı ultrason yaptıracağım ....
nerede yaptırsam ??

ben rentıpa gidiyorum. 53 liraya yaptırdım. fakat 2016 itibariyle rentıp sgk kapsamından çıkarıldı.ama bu haliyle bile diger hastanelerin muayene ücretlerinden daha ucuz. Mağduriyet olmasın diye ücretleri çok arttırmadılar. detaylı ultrason fiyatının da cok arttıgını sanmıyorum.Yine de sen bir arayıp sor. yalnız şunu da belirteyim baska hastanelerde olduğu gibi renkli değil. siyah beyaz. ve Cd falan vermiyorlar. Cocuğun organlarına teker teker bakılıyor , inceleniyor, ölçülüyor. yani yapılması gereken her şey yapılıyor. ben cd istiyorum renkli istiyorum dersen doruk hastanesine gidebilirsin

bu arada hemen arayıp randevu alsan iyi edersin canım. hele ki doruğa gideceksen epey yogun oluyor orası

meraba ben de rentıpa gıdıyrm ama ayrıntılı ultrasona 200 dedıler sızce pahalı degıl mı daha uygununu bulmak ıstıyorum ama buraları pek tanımıyorum

meraba ben de rentıpa gıdıyrm ama ayrıntılı ultrasona 200 dedıler sızce pahalı degıl mı daha uygununu bulmak ıstıyorum ama buraları pek tanımıyorum
ciddi misin çok şaşırdım epey yükselmiş fiyat.bieksc ay önce yaptırdım. Tabi SGK kapsamından çıkarılınca fiyatlara yansıdı ama bu kadar olacağını tahmin etmemiştim. dogum.ucretlerini bile 100 -200 lira kadar arttirdilar.Yine de diğer hastanelere göre daha uygun olabileceğini düşünüyorum. Doruk Hastanesi, Medicabil ve medicalparka sormanı oneririrm canım. Zaten pembemavi, jimer Acıbadem gibi hastanelerde fiyatlar el yakiyor

Evet canım yaa hala karar veremedim uygun bulamazsam istanbulda yapan devlet hastanesi varmis ailemde orda zaten bakalim hayirlisi

Evet canım yaa hala karar veremedim uygun bulamazsam istanbulda yapan devlet hastanesi varmis ailemde orda zaten bakalim hayirlisi
anladım canım bak zaten arkadaş yazmış medicabilde 60 lira imiş. Rentipin yan tarafında o da. gormussundur

Arkadaşlar bende şubatta gidicem doruktan randevu aldım ayrıntılı ultrason için ama 225 lira dediler.Arada çok uçuk fark var acaba farkı ne ki?

Merhaba,bana bugün doktorum detaylı ultrason için randevu al dedi.Ben tarama testlerini yaptırmadım.Bebeğimi aldırmayı düşünmediğimden.Detaylı ultrasonda nelere bakacaklar?Bana bi sıkıntı görürlerse aldır mı dicekler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…