Bursa' da doğum için hastane seçenekleri & Jinekolog önerileri

BenOnaResmenAsigim

melegim sana emanet
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.045
1
66
Bursa
herkese merhaba

19. haftamdayım ve hamileliğimin başından beri Acıbadem'de Cemile hanım ile Medical Park' ta Özlem hanıma gidiyorum.
İkisinden de memnunum fakat zaman zaman çeliştikleri durumlar gördüğüm için Özlem hanıma ekstra bir durum olursa gitmeye başladım ve rutin kontrollerim için Cemile hanımı tercih ettim.

aşağı yukarı yolun yarısını tamamladık ve doktorumdan memnunum ama söz konusu bebeğimiz olunca yanlış bir karar vermek istemiyorum.

çevremde cemile hanımdan memnun olanlar olduğu kadar şikayetçi olanlar da var. gerçi biraz araştırdığımda gördüm ki her doktor için aynı durum söz konusu :44:

cemile hanımla ilgili unutkan ve dalgın olduğu, hastalarına zaman ayırmadığı ve her fırsatta sezeryana yönlendirdiği şeklinde eleştiriler duyuyorum.
ben Allah nasip ederse normal doğum istiyorum ama gerçekten de doktorumuz devamlı sezeryan yapıyor. son muayeneme ameliyattan gelmişti ve "kordon dolanmıştı sezeryanla alıverdik" dedi.
bizler için bu kadar önemli olan bir konuda son zamanlarda moda olan "kordon dolanması" durumu nedense döner sermaye ve prim gibi sebeplerle inandırıcı gelmemeye başladı.

ben de özel sigortalı bir hasta olarak herşey yolunda olmasına rağmen sezeryana alınmaktan çekiniyorum.

bu endişelerin yanısıra acıbademdeki doğum fiyatlarına taleğleri sınırlı sayıda tutmak için %50den fazla zam geldiğini duyunca başka ne gibi seçeneklerim var görmek istedim. :26:

sizler nerede & hangi doktorla doğum yaptınız / yapacaksınız ve bana neler önerebilirsiniz?

şmididen teşekkürler
hepimize hayırlı doğumlar, evlatlarımıza sağlık sıhhatler...

ilk doğumu 3,5 sene önce Acıbademde yapmıştım. Özel sigortam olmasına rağmen fiyatlardaki fahiş artışa çok kızdığım için Jimeri denemek istedim.
Bu şekilde Cenk Aşkalli ile tanıştım. İyiki tanışmışım gayet bilgili ve ilgili bir doktor.Şu an 4,5 aylık hamileyim kısmet ise nisan ayında doğumumu da orada yapacağım. Tereddütsüz gidebilirsiniz.

cenk beyi ben de duydum ama bir türlü randevu alamadım jimerin internette görünen numarasından

bir de muayeneleri acıbademden bile pahalıydı nasıl oluyor yaa

acıbademe 20lira veriyorum ben jimer 50lira dedi

Bende jimere gidiyorum türkan hanıma çok memnunum tavsiye ederim
7 aylık oldum herşeyimle ilgileniyor bir sıkıntım olduğunda hemen gel diyor yada telefon dan hallediyoruz herşeyi muayene 50 tl fazla değil değer ilgi süper

Kizlar oglum 4 ayini doldurmak uzere
8.aya kadar hem acibadem hem jimerde devam ettim
Dogumumu jimerde turkan hanimda yaptim
Hastane personel yemekler doktorum hersey yolunda gitti
Hastabkicilar ekstra ilgiliydi
Esim doguma girdiginde 1hemsire sadece esimi bilgilendirmek icin gorevlendirildi
Herkese tavsiye ederim
Oglum normal dogmadigi icin sez. Olmak zorunda kaldigimdan 2.si de sez. Olacak ve tereddutsuz cenk askalliye gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…