- Konu Sahibi heroprenses
MERHABA YENİ HAMİŞİM KIZLAR HASTANE VE DOKTOR ARIYORUM BURSADA TAVSİYE ETTİĞİNİZ DOKTOR VE HASTANELİR YAZARMISINZ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jimer aylin akşana gittim güzel iyi yaklastı acıklayıcı bilgi verdi folik asit yazdı sadece yalnız jimer cok pahalı medicabil nasıl kızlar ne kadar ücretleri
hayırlı olsun allah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin ben bahar hastanesinde güler hanıma gidiyorum çok güzel ilgileniyor ve bilgi veriyo bu doktoru düşünebilirsin :)
Gizem hanımla ilgili detaylı bilgi verebilir msin acaba?ben de kesinlikle yıldırım doruk gizem yıldırım derim.ilk doğumumu onda yaptım ikinciyi de orda düşünüyorum kesinlikle
Gizem hanımla ilgili detaylı bilgi verebilir msin acaba?
Her aradığında ulaşabildin mi mesela? acil durumlarda fln görüşebildin mi kendisine? Normal doğum mu sezeryan mı oldu?
Kafana takılan konularda bilgilendirdi mi seni?
forumda bir arkadaş sağlık sorunu yaşadığı için acil olarak gitmiş ama gizem hanım çok yoğun olduğu için onunla görüşememiş, aynı hastanede başka bir doktora gitmiş. Bu da benim hiç hoşuma gitmedi açıkçası. Ben hamileliğimin başından sonuna kadar, doğumum da dahil, aynı doktoru isterim. Değişikliklerden hoşlanmam. Sen şanslıymışsın canımewt zaten kartını veriyo hemen cep teli de var istediğinde arayabilirsin.her sorduğuna cvp veriyo.ben normal doğum yaptım çok rahattı
Yildirim dorukta nuray boyar mukemmel bir doktor.gebelik takibimi yapiyo.ben memnunum.istedigim her an kendisine ulasabiliyorum
muayene ve doğum ücretlerini biliyo musuuz
Muayene sgk ile 45 lira hastanede yapilan tahliller ucretsiz(kan.idrar )10 gun sonra ucretsiz kontrol var.normal dogum 1300 sezeryan 1800 bunlar luks odalar.diger odalarda fiyat yariya dusuyo.bi terslik olmazsa pahali kisimda kalmayi dusunuyorum.ucuz odalarin oldugu yerde klima yok.teldrn giriyorum goremedim.ne kadarlik hamilesiniz
Arkadaşlar 33+2 haftalık hamileyim. Gebeliğin başından beri rentıpta Songül Yapıcı hanıma gidiyorum. en son 2 hafta önce gittim ve bana güzelce randevu günü falan verdi. ancak bugün biraz sancım oldu acilen hastaneye gittim ve öğrendimki benim doktor hamileymiş ve doğum iznine çıkmış. zayıf bir kadındı ne eşim ne ben anlamadık. hadi biz körüz. doktorun bunu söylemesi gerekmez mi. herkes sır gibi sakladı sırf ayrıca bugün mecburen selim beye aktardılar. kendisi iyi bir doktor ve onun sayesinde bebeği ilk kez 3 boyutlu gördük. çünkü onda olan teknoloji Songül hanımda yoktu. bu nasıl bir hastahane politikası anlamadım. iki doktor arası böyle olanak farkı olur mu. ayrıca hastalardan resmen sır gibi saklanmış kadının doğum yapacağı. yani kısacası selim bey iyi de. benim rentıpa zerre güvenim kalmadı bu saatten sonra ne yapacağım bilmiyorum