- Konu Sahibi besteozel5
evet medicalde her türlü donanım mevcut yoğunbakım ünitesi var 24 saat çocuk doktoru var medicalde ahmet yılmaza gittim daha doğrusu fakülteden beni ahmet yılmaza yönlendirdiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahmet yılmaz ın özel muayehanesine gittiniz mi orazı nasıl
Ben ahmet yılmaza gİdİyorum.
Muayene 100 lİra. GerÇekten doktor gİbİ doktor.. BİrÇok tanıdıĞım ona gİttİ ben de herkese onu tavsİye edİyorum.
Muayene de Çok İlgİlenİyor. Oradakİ tek problem randevu saatlerİ. Randevu 7 de İse en erken sekİzde muayene olabİlİyosunuz. Çunku bekleyen var dİye kİmseyİ basından savmıyo.bİrde bİr hastası İle İlgİlİ bİr problem olduĞunda hastaneye gİdİyor hemen o yÜzden de bekleme oluyor. Ama aynı durumda ben de olabİlİrİm dİye duŞununce beklemek koymuyo.
benede zübeydede yapacağım doğumu inşallah ama özele yetecek kadar para kazanmıyorum bende sonra bi sürü masraf çıkartıyolar zaten yatak parası vs.özer beyin özeline gidiyorum testler için zübeydeye gönderiyor. muayene 150 tl ama napalım doktoruma güveniyorum (allah utandırmasın inşallah böyle devam eder) hiç şikayetçi olan birini duymadım şimdiye kadar.
benede zübeydede yapacağım doğumu inşallah ama özele yetecek kadar para kazanmıyorum bende sonra bi sürü masraf çıkartıyolar zaten yatak parası vs.özer beyin özeline gidiyorum testler için zübeydeye gönderiyor. muayene 150 tl ama napalım doktoruma güveniyorum (allah utandırmasın inşallah böyle devam eder) hiç şikayetçi olan birini duymadım şimdiye kadar.
inş sağlıklı bi doğum yaparsın bende onu diyorum herkesin durumu özeli kaldıramayabilir o yüzden devlet hastaneleri şöyle böyle diye yorum olunca sizde ister istemez tedirgin oluyosunuz doktorundan memnunsan devam et inş sorunsuz gelir bebişin:)
canım için rahat olsun
özer bey bu işin profu yani
benim hem gebelik takiplerimi
hem de doğumumu yaptırdı
ilk günden son güne çok ama çok memnun kaldım
topikte de bahsediyorum zaten biliyorsun
aldığı parayı sonuna kadar hakeden bir doktor alkisalkisalkis
zübeydede doğum konusunda da hiç endişe etme
şuana kadar benim tanıdığım özer beyin tüm hastaları memnun kaldı
sen de kalacaksın inşallah
inşallah canım bende de bi sorun çıkmaz. zaten çok ilgili bir doktor güven veriyor bana öncesinde çok araştırdım öyle gittim zaten. ultrasonda bebeği izlerken seven bir doktor :)) çok hoşuma gitti ilk gördüğümde ve çok sempatik geldi, işini severek yaptığı belli yani, helal olsun aldığı para elbetteki alkisalkisalkis
ilaydacım merak ettiğim doğumdan ne kadar zaman sonra kontrele çağırıyor doktor benim sezeryan olacak ve özeline cağırır sanırım dimi...