Bursa da doğum yapanlar...

Hayırlı Doğum diliyorum... ilk doğumumu Doruk Yıldırım hastanesinde yapmıştım 6 yıl önce... Normal Doğum yaptım.Doktorum Gizem Yıldırım dı. Tabi o zamanlar yeni binası yapım aşamasındaydı...Doktorumdan memnundum... ta ki 2.gebeliğime kadar... 38-39 haftalık olana kadar gayet normal ilerliyor ...normal Doğum olacak şöyle böyle deri...40 haftalık olunca bebek çok yukarıda,normal doğuramazsın sesi...Sezeryan için gün verdi... tabiki onu dinlemedim gittim başka yerde yine normal Doğumla gayet sağlıklı ikinci evladımı da kucağıma aldım...Son dönemde oradaki bazı doktorlar herşey normal seyrederken sezeryana teşvik ediyorlar hastalarını.... Benim eşimde doktor ... elimden tuttuğu gibi beni başka hastaneye götürdü...
ben 3ay önce dorukta dogum yaptım cok memnunum benımkısı ılk dogum sezeryan olmasından dolayı sezeryan oldu ama yan odalarda normal dogum yapanlar vardı

Ben ocak ayında doruk yildirim hastanesinde normal doğum yaptim. Cok memnun kaldim. Ilgi hijyen hersey cok guzeldi.

merhaba, bende dr deniz güleryüz çakmak ı araştırıyorum 8 aydır bebek istiyoruz fakat henüz nasip olmadı. deniz hanım bu konuda iyi midir acaba bilginiz var mı ? bir de test fiyatları nasıldır acaba yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım, bence hiç araştırma. Direk Deniz hanıma gidebilirsin. şuanda 6 aylık hamileyim. Hem çok sevecen hem de gerçekten çok ilgileniyor. Ben çok memnun kaldım.

Yaa canımm çok teşekkür ederim peki sizin de mi uzun bi süreçten sonra oldu hamilelik

canım kusura bakma bu ara fazla bakamadım net'e biz normal yollarla denedik fakat gebe kalamamıştım. (1 senelik bir süreç) ondan sonra Dr. Deniz Güleryüz Çakmak'a gittim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Çok ilgilendi etti sağolsun. Tetkikler, tahliller derken aşılamaya karar verildi. Bu aşamada galiba bi 3-4 ay sürdü.

merhaba arkadaşlar, ben de Dr. Deniz Güleryüz Çakmak hocanın hastasıydım. sevgili Deniz hanım beni sağolsun Tüp Bebek tedavisine girip ciddi bir masraf yapmaktan kurtardı. Çünkü Vajinismus hastasıydım. Bir kaç doktor gezdim ama çare olmadı. Hatta Deniz hanıma direk tüp bebek tedavisine başlamak için gitmiştim. Kendisine durumu anlatınca bana Vajinismusu atlatmam için öneri de bulundu ve kendisinin tavsiyesine uyarak seanslara başladık. 4. seansa geldiğimde artık tamamen sorun düzelmişti. Şuanda 1 yaşın Ege isminde bir yaramazın annesiyim.

canım kusura bakma bu ara fazla bakamadım net'e biz normal yollarla denedik fakat gebe kalamamıştım. (1 senelik bir süreç) ondan sonra Dr. Deniz Güleryüz Çakmak'a gittim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Çok ilgilendi etti sağolsun. Tetkikler, tahliller derken aşılamaya karar verildi. Bu aşamada galiba bi 3-4 ay sürdü.
Estağfurullah canım çok mutlu oldum araştırıyordum hala inşallah bunlara gerek kalmadan Allah nasip eder ama olmazsa da deniz hanıma gitmeyi düşünüyorum. Yalnız eşime ve bana yapılacak testlerin maliyeti ne olur o beni biraz düşündürüyor bilgin var mı acaba

merhaba arkadaşlar, ben de Dr. Deniz Güleryüz Çakmak hocanın hastasıydım. sevgili Deniz hanım beni sağolsun Tüp Bebek tedavisine girip ciddi bir masraf yapmaktan kurtardı. Çünkü Vajinismus hastasıydım. Bir kaç doktor gezdim ama çare olmadı. Hatta Deniz hanıma direk tüp bebek tedavisine başlamak için gitmiştim. Kendisine durumu anlatınca bana Vajinismusu atlatmam için öneri de bulundu ve kendisinin tavsiyesine uyarak seanslara başladık. 4. seansa geldiğimde artık tamamen sorun düzelmişti. Şuanda 1 yaşın Ege isminde bir yaramazın annesiyim.
Canım senin adına çok sevindim Allah inşallah bize de isteyen herkese de hayırlı anneler olmamızı nasip eder. Deniz hanım hakkında hiç şüphem kalmadı diyebilirim bu ay da olmazsa gidicez bakalım nasip

Bende Deniz hanıma gidiyorum 2 yıllık doktorum su an ki gebeliğimin de takibini yapıyor. kendi muayenehanesini açtı iyi oldu. muayene 150 tl sgk yok... gecen kanamam oldu hem serum takıldı hem igne yapıldı hem muayene 200 lira aldı ve sonraki muayeneye kontole ücret bile almadılar . Gayet iyi öneriyorum

Bende Deniz hanıma gidiyorum 2 yıllık doktorum su an ki gebeliğimin de takibini yapıyor. kendi muayenehanesini açtı iyi oldu. muayene 150 tl sgk yok... gecen kanamam oldu hem serum takıldı hem igne yapıldı hem muayene 200 lira aldı ve sonraki muayeneye kontole ücret bile almadılar . Gayet iyi öneriyorum
Canım çok teşekkürler bende başladım bu salı 3.kez gidicem inşallah deniz hanıma eşimin spermin de hız ve şekil bozukluğu sorunu çıktı aşılama önerdi ama galiba direk tüp bebek istiycez biz..sizin gebe kalma sürecinde sıkıntılar olmuş muydu peki

Canım çok teşekkürler bende başladım bu salı 3.kez gidicem inşallah deniz hanıma eşimin spermin de hız ve şekil bozukluğu sorunu çıktı aşılama önerdi ama galiba direk tüp bebek istiycez biz..sizin gebe kalma sürecinde sıkıntılar olmuş muydu peki
canım bende şöyle oldu ben 1 düşük yapmistm biraz zor hamile kaldım ardından 1 yıl geçince ancak oldu.... bu süreçte normal kontrollere gidiyordum polikistik over yüzünden hamile zor kalınıyor yumurtlama zor oluyor ama çok şükür olmuş bi şekilde doğal yoldan... Rabbim size de nasip etsin en tatlisindan

Back
X