• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursa da doktor önerisi olanlar lütfen yardım

Fitbirbusra

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2012
2.760
304
363
bursada hamilelik takibini güzelce yürütebileceğim ve ilgili alakalı bir doktor arıyorum. özel yada devlette olabilir. lütfen yardım edin bursalı bayanlar ilk gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım ve yeni gittiğim doktora artık sürekli devam etmek istiyorum 8. haftamdayım ( 7+1 ) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)

bursada hamilelik takibini güzelce yürütebileceğim ve ilgili alakalı bir doktor arıyorum. özel yada devlette olabilir. lütfen yardım edin bursalı bayanlar ilk gittiğim doktordan hiç memnun kalmadım ve yeni gittiğim doktora artık sürekli devam etmek istiyorum 8. haftamdayım ( 7+1 ) yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Hangi doktora gittin ilk canım ? Memnun kaamadığın doktoru da söyle bilelim bizde. Ben hamile kaldığımda rentıp ta fatma sezgin e gittim ama hiç memnun kalmadım çok soğuk yüzü gülmeyen bir doktor. Ve kontrole gittiğim zaman hatırlamıyordu bile beni, ilgisizdi. Kalp atışını duyunca değiştiricem diyordum ama duyamadık. O doktora inanmayıp başka doktorlara gitmeye başladım bu sefer. Medicabilde recep doğanlara gittim o da gata da çalışmış bi doktor 30 yıllık eminim işinde çok iyidir ama gatada çalıştığı için sanırım sert bir mizacı var belkide rentıp tan geldiğimi bildiği için öyle davrandı bilemiyorım. Yine medicabilde oktay altuna gittim son olarak. Ve keşke en başında ona gitseymişim dedim. O kadar ilgili o kadar güleryüzlü ki. İnsan hiç strese girmiyor istediklerini rahatça sorabiliyorsun. Tekrar hamile kaldığımda kesinlikle oktay bey e gidicem. Ama biraz randevu alması zor oluor çünkü çok yoğun

Hangi doktora gittin ilk canım ? Memnun kaamadığın doktoru da söyle bilelim bizde. Ben hamile kaldığımda rentıp ta fatma sezgin e gittim ama hiç memnun kalmadım çok soğuk yüzü gülmeyen bir doktor. Ve kontrole gittiğim zaman hatırlamıyordu bile beni, ilgisizdi. Kalp atışını duyunca değiştiricem diyordum ama duyamadık. O doktora inanmayıp başka doktorlara gitmeye başladım bu sefer. Medicabilde recep doğanlara gittim o da gata da çalışmış bi doktor 30 yıllık eminim işinde çok iyidir ama gatada çalıştığı için sanırım sert bir mizacı var belkide rentıp tan geldiğimi bildiği için öyle davrandı bilemiyorım. Yine medicabilde oktay altuna gittim son olarak. Ve keşke en başında ona gitseymişim dedim. O kadar ilgili o kadar güleryüzlü ki. İnsan hiç strese girmiyor istediklerini rahatça sorabiliyorsun. Tekrar hamile kaldığımda kesinlikle oktay bey e gidicem. Ama biraz randevu alması zor oluor çünkü çok yoğun
canım osmangazi tıptaki yani yeni adıyla kalp aritmi osmangazi hastanesindeki güler yıldıza gittim canım. interntteki yorumlarında v.s. hiç bir tane bile olumsuzluk yok ama anladımki hiçte öyle değilmişcanım. muayene için yarım saat bekledik içeri girdik yaşımı sordu ilk gebelikmi diye sordu eşinle akrabamısınız ve sigara içiyor musun diye sordu tansiyon ve kilo baktı ultrason baktı giyinip çıktık bunların hepsi toplamda 5 dakika sürdü. ve bana sorgusuz sualsiz aile hekiminin verdiğini söylediğim ilacı 3 taneye çıkarttı benim bünyem aşırı alerjik. ilaç alerjisinde dilim falan şişer yani. anlayacağın nen güven verdi ne açıklama yaptı gittiğimde 7. haftanın içindeydim 6+3 falandık yani kalp atışıyla alakalı hiç birşey söylemedi bile. aile sağlığında ayrıntılı kan testi yaptırmıştım isteyeceklerini bildiğim ve vakit kaybı olmasın diye onları götürdüm ve bana o testler 3 gün önce yapılmış olmasına rağmen tekrar aynı testlerin yazılı olduğu bir liste verdi aşağıdaki labaratuvarda yaptırmam gerektiğini söyledi sırf test parası alabilmek için. bebeğimle alakalı öğrendiğim tek şey sağ ve sağlıklı olduğu yani o süreç içerisinde bana söylediği tek şey o oldu. aşırı sinirlendim. şikayet var.com a v.s. her yere yazdım.

Hayırlı olsun gebeliğin, umarım sağlıcakla alırsın bebişini kucağına :)
ilk hamileliğimde de, ikincisinde de gittiğim ve gerçekten çok sevdiğimiz canım doktorumuz Ziya Çetin var. Herhangi bir hastaneye bağlı değil özel muayahanesi var ona gidiyoruz ve çok memnunuz. Tek dezavantajı biraz yoğun bir doktor. İşinin ehli gözüm kapalı tavsiye edebilirim.

Ziya beyi çok duydum dogum yaptırdığı hastaneler çok yüksek para alıyo ,oamangazi ise 1500 1800 arası ,

Ziya beyi çok duydum dogum yaptırdığı hastaneler çok yüksek para alıyo ,oamangazi ise 1500 1800 arası ,

Ziya beye 1 yıl boyunca gittim 3 gebelik yaşadım 3 de düşük ama doktorla alakalı değil tabiki :) öncelikle harika bir doktor bütün tetkikler yapıyor çok güler yüzlü ve tecrübeli.. tebdili mekanda ferahlık vardır diyerek doktorumu değiştirdim şuan başka bir doktora gidiyorum tavsiye üzerine biraz pahalı ama herkes çok ısrar etti. muayeneye gittim Osman develioğlu çok ii bir doktora beziyor bir defa muayene oldum 1,5 saate yakın konuştuk ziya beyin tedavisiyle benzer fakat ilaçların yeterli olmadığını söyledi sadece bakalım hamile kalırsam kendisine devam edicem. Riskli gebelikler - hamile kalamayanlar - sorun yaşayanlar hepsiyle ilgileniyor.. tavsiye edebilirim her iki doktoruda

Çok teşekkürler ben fiyatı çok yüksek olmayan yerleri tercih etmek zorundayım bütcem uygun değil,ya çok şey istemiyorum ki sadece soru sorunca alay edilip terslenmemek istiyorum (sırt üstü yattıgımda çocuk rahat eder mi gibi komik olsada bu tarz soru bile sorabileceğim),kibar anlayışlı bi doktor istiyorum ki yanında kendimi iyi hissedeyim bu kadar ya neden bulamıyorum off

Çok teşekkürler ben fiyatı çok yüksek olmayan yerleri tercih etmek zorundayım bütcem uygun değil,ya çok şey istemiyorum ki sadece soru sorunca alay edilip terslenmemek istiyorum (sırt üstü yattıgımda çocuk rahat eder mi gibi komik olsada bu tarz soru bile sorabileceğim),kibar anlayışlı bi doktor istiyorum ki yanında kendimi iyi hissedeyim bu kadar ya neden bulamıyorum off
Erkek olabilir diyor musun bilmiyorum ama benim herşeyi rahatça sorabildiğim gezdiğim doktorlar arasında oktay altun kesinlikle. Kürtaj olmadan 4 doktor gezdim beni güvende hissettiren, anlayışlı ve güleryüzlü davranan tek doktor oydu. Tekrar hamile kalayim yine ona gideceğim Allah izin verirse

canım ziya bey paracı bir doktor değil öncelikle onu söylüyeyim ve harika bir şekilde teselli veriyor her konuda ve herşeyini sorabilirsin hiç terslemez. şuanki fiyatı 100 tl diye duydum ama her gittiğinde almıyor 2 ay üst üste almadığı zamanlar oldu bizden bazen 50 tl aldı falan izah edersen her konuda yardımcı olur diye düşünüyorum A Aysekalim

canım ziya bey paracı bir doktor değil öncelikle onu söylüyeyim ve harika bir şekilde teselli veriyor her konuda ve herşeyini sorabilirsin hiç terslemez. şuanki fiyatı 100 tl diye duydum ama her gittiğinde almıyor 2 ay üst üste almadığı zamanlar oldu bizden bazen 50 tl aldı falan izah edersen her konuda yardımcı olur diye düşünüyorum A Aysekalim

birde kürtaj olcaktım ziya bey herkes yapar kurtaajı istersen devlete git dedi zübeyde kadın doğuma gittim stresle hiç bir doktoru tanımıyoruz oturdum sabah hastanede doktorların olduğu koridorda tesadüfen biri mustafa beyi bekleyen var mı dedi birşey sorucam dedim girdim ağlıyorum tabi :) eşimide aldı içeri zannedersin özel hastanedeyim bir güzel ilgilendi kurtajımıda yaptı çok samimi çok temiz yuzlü bir insan mesela o da devlette.. 2 arkadaşımda ona gitti onlarda memnun kalmışlar. hatta bana doktorum dediki özele bile gitsen burdan da hamilelik takibi yaptırırsan beklerim gel ben de kontolünü yaparım dedi. adı mustafa altundağ zübeydede duruyordu bir sene oldu benim arada şevket yılmaza gidiyor bir araştır istersen. A Aysekalim

Arkadaşlar merhaba,Pembe Mavinin 2016 doğum fiyatlarını bilen var mı?İlk bebeğimin doğumu orada oldu, ikinciye hamileyim tekrar oraya gitmek istiyorum,Feride Hanımdan çok memnun kaldım.4500 tl gibi rakamlardan bahsediliyor yorumlarda doğru mu acaba?Kesin bilen yazsın lütfen!!!

yusuf yaşarla ilgili detaylı bir açıklama yapar mısınz rica etsem? kendisine gitmek istiyorum ama diyet listeleri neler ? ücret ve kontroller neler?

yusuf yaşarla ilgili detaylı bir açıklama yapar mısınz rica etsem? kendisine gitmek istiyorum ama diyet listeleri neler ? ücret ve kontroller neler?
merhaba, muayene ücreti olarak ayda 1 defa 100 tl alıyor ve kontrole her hafta çağırıyor.diyet listesini beraber oluşturuyorsunuz.kişilik olarak güler yüzlü,sıcakkanlı biri..

merhabalar; ben medicalparkta gerçek aydına gidiyorum. doktorumdan cok memnunum ama doğum ücreti 4750 tl dediler sezeryan için. şok olduk geçen seneki fiyatıyla karşılaştırınca. başka giden varmı acaba?

Iyı aksamlar bayanlar bende jımer e gıdıyorum Nuray sözeri ye duyan var mı olumlu olumsuz cok ıhtıyacım var ıkı defa gıttım guler yuzlu bı bayan cok ılgılı hatta jımer dekı en yogun Dr o dıyebıkırm

Merhaba hanımlar bende medikalparka bahar hamıma gidiyorum bi giriş testler sadece 350 tl ödedik doğum için de 4500 tl diye duydum ben 8+6 haftamdayım son kontrolüm Den sonra yıldırım doruk ta gizem hanım varmış ona gitmeyi düşünüyorum

Back
X